Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Πούλησε τα γραφεία των ΑΝΕΛ ο Καμμένος...

...και σε πολύ καλή τιμή...

Πουλήθηκε από τον Πάνο Καμμένο και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή το κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα!

Σύμφωνα με...
πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας πριν λίγο καιρό προχώρησε στην πώληση του τεράστιου κτιρίου της Συγγρού εξασφαλίζοντας ενα υψηλό τίμημα… Παραμένοντας όμως άγνωστο ποιος είναι ο αγοραστής. Φήμες που μιλούν για γνωστό επιχειρηματία δεν επιβεβαιώνονται, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο αγοραστής να είναι εταιρία που να μην παραπέμπει απευθείας στον γνωστό επιχειρηματία.

Το τεραστίων διαστάσεων κτίριο κατά ενα μέρος ανήκε στον πατέρα του υπουργού, αείμνηστο Ηλία Καμμένο, τον ίδιο, αλλά και την αδελφή του… Ενα κτίριο που αρκετές φορές ήρθε στην επικαιρότητα, είτε λόγω της εισβολής αντιεξουσιαστών που είχαν κρεμάσει πανό απο την ταράτσα του, είτε εξαιτίας του ενοικίου που κατέβαλε το κόμμα, είτε ενός υψηλού προστίμου από το ΚΕΦΟΜΕΠ.

Τέλος να σημειωθεί ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη τα γραφεία του κόμματος θα μεταφερθούν σε άλλο κτίριο και σε άλλη γειτονιά της Αθήνας.. Ενώ στις προθέσεις της ηγεσίας είναι η παρουσία του κόμματος με νέα γραφεία και στη Θεσσαλονίκη για ευνόητους λόγους (που συνδέονται άμεσα με τις εξελίξεις στο Μακεδονικό)!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες