Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Μία οικογένεια σκέτη φρίκη: Βιασμοί, αιμομιξίες, δολοφονίες και απαγωγές

turk

Επτά μέλη της οικογένειας συνελήφθησαν στο Κοτζαέλι της δυτικής Τουρκίας - Τρία μέλη νοσηλεύονται σε ψυχιατρεία, μετά τους βασανισμούς που υπέστησαν

Ο βίος και η πολιτεία αυτής της οικογένειας Παλού έχει προκαλέσει σοκ στην Τουρκία της τελευταίες εβδομάδες. Ορισμένα από τα μέλη της συνελήφθησαν σε ζωντανή μετάδοση, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής που ερευνά ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Την Τετάρτη η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της οικογένειας Παλού, στην επαρχία Κοτζαέλι της δυτικής Τουρκίας, την ίδια ώρα που αστυνομικοί συνελάμβαναν τον Τουνσέρ Ουσταέλ, της ιδίας οικογένειας, στο στούντιο της εκπομπής της Μούγκε Ανλι, στο ιδιωτικό κανάλι ATV.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μέλη της οικογένειας που συνελήφθησαν μέσα στο σπίτι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για δολοφονίες, απαγωγές, παιδοφιλία και βασανισμούς. Η Ανλι και οι καλεσμένοι της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα παρακολουθώντας live τις συλλήψεις.

5b6c130c0f25431c6414c5d4


Η οικογένεια των τεράτων: Βιασμοί, αιμομιξίες και φόνοι

Από τα έως στιγμής προκύπτει ότι ο Ουσταέλ παντρεύτηκε μία από τις κόρες της οικογένειας Παλού πριν από δέκα χρόνια και πολύ σύντομα προσηλύτισε τα περισσότερα μέλη της στην προσωπική, Ισλαμική του αίρεση. Στη συνέχεια τους υποχρέωσε να δολοφονήσουν τρεις συγγενείς τους, ενώ εκείνος βίαζε συστηματικά τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων και τα δικά του.

Ενα απο τα παιδιά κατάφερε να αποδράσει και να πάει στην Αστυνομία, αλλά επεστράφη στην οικογένειά του επειδή όλα τα μέλης διαβεβαίωσαν τις αρχές ότι ο μικρός δεν ήξερε τι έλεγε επειδή «είχε πέσει θύμα απαγωγής από άγνωστους μασκοφόρους».

Εκτός από τους βιασμούς και τους βασανισμούς, ο Ουσταέλ άφησε την αδελφή της γυναίκας του να πεθάνει από την πείνα και βίαζε την ηλικίας 6 ετών κόρη της πριν την δηλητηριάσει. Μητέρα και κόρη αγνοούνται εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια.

Κατά την διάρκεια της δεκαετούς δράσης του, ο Ουσταέλ καταδικάστηκε μόνο μία φορά, για την κλοπή της περιουσιας ενός συγγενούς του. Οι κατηγορίες για δολοφονίες και βιασμούς αποσύρθηκαν, επειδή τέσσερις εκ των συνεργών του στην οικογένεια αρνήθηκαν να καταθέσουν εναντίον του.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια τον Δεκέμβριο, όταν δύο μέλη της οικογένειας εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ανλι. Οι εκπομπές συνεχίστηκαν επί βδομάδες, με τον Ουσταέλ σαν κεντρικό καλεσμένο, ο οποίος αρνείτο τις κατηγορίες κι έλεγε το ένα ψέμμα πάνω στο άλλο. Την Τετάρτη, ωστόσο η Αστυνομία ανέλαβε δράση και προχώρησε επιτέλους σε συλλήψεις.

Τρία μέλη της οικογένειας Παλού νοσηλεύονται σε ψυχιατρεία, μετά τους βασανισμούς που υπέστησαν από τους «πιστούς» του Ουσταέλ, ο οποίος, σύμφωνα με τους ειδικούς, πάσχει από «ψυχωτική διαταραχή».

Η έρευνα που διέταξε η εισαγγελία του Κοτζαέλι για την οικογένεια, συνεχίζεται.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες