Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

«Νεκρός» από το 2012 «αναστήθηκε»......και είναι κρατούμενος στον Κορυδαλλό...Την απίστευτη ιστορία του που περιέχει θάνατο, κηδεία, ταξίδια στο εξωτερικό ως πεθαμένος, εργασία, ανάσταση και σύλληψη από την Ιντερπόλ, διηγήθηκε στην...
εκπομπή «Μαζί σου», ένας 50χρονος πρώην επιχειρηματίας, ο οποίος σήμερα κρατείται στον Κορυδαλλό. 

Ο πολύ... δραστήριος και πονηρός πρωταγωνιστής είχε μια περιπέτεια με πρώην συνεταίρο και φίλο του ο οποίος, όμως, τον πρόδωσε με αποτέλεσμα να χάσει πολλά λεφτά αλλά και να καταδικαστεί για κακούργημα καθώς έχασε σε μεταξύ τους δικαστική διαμάχη. 

Μένοντας άφραγκος, αναζήτησε τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα και θεώρησε ως πολύ καλή την ιδέα που του έδωσε ένας φίλος, να πεθάνει εικονικά. Όπως κι έκανε με την κηδεία να λαμβάνει χώρα στην Ξάνθη. 

Εφυγε στο εξωτερικό, εργάστηκε, επέστρεψε αρκετά φορές στη χώρα και μετά ξανάφυγε για Γερμανία και όλα αυτά ως νεκρός, μέχρι που μια μέρα βρέθηκε στα δίχτυα της Ιντερπόλ. 

Ακούστε και διαβάστε την ιστορία όπως τη διηγήθηκε ο ίδιος...

Πήγα στη ΓΑΔΑ και στην κατάθεση που έδωσα, μου είπαν ότι με κατηγορούν για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Κέρδισε την υπόθεση γιατί ήταν κατηγορούμενος αυτός και η γυναίκα του για κακούργημα, για το ποσό που μου είχε φάει και με αυτό θα έβγαζε ότι και καλά τον εκβιάζω εγώ. Μετά με εκβίαζαν και μου έλεγαν μην πας να ενοχλήσεις τον τάδε, δεν θα τη γλιτώσεις και τέτοια. Και δεν διεκδίκησα καν τα λεφτά μου.

Έδινα ένα χρόνο παρών στην αστυνομία, μου τέλειωσαν τα λεφτά, μου λέει ένας φίλος, δεν κάνεις τον πεθαμένο να καθαρίσεις μέχρι να γίνει το δικαστήριο; Τελικά το έκανα. 23/3/2012 πέθανα, με έθαψαν στην Ξάνθη. Πήγα στη Γερμανία κανονικά με παλιά ταυτότητα, δούλεψα 5 χρόνια, έφτιαξα τη ζωή μου και πήγα στο Προξενείο να τους πω να μου βγάλουν διαβατήριο.

Ειδοποιήθηκε η Ιντερπόλ, με συνέλαβαν μετά από 1,5 χρόνο» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Μαζί σου».

** Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ΔΕΝ είναι ο εικονιζόμενος...

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες