Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Παραδόθηκε 28χρονος...

Ένας από τους τρεις φερόμενους δράστες της υπόθεσης ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου παραδόθηκε το...
πρωί της Πέμπτης στις Αρχές.

Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή Χ.Π., που εμφανίστηκε  εμφανίστηκε αυτοβούλως στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας της ΓΑΔΑ  με το δικηγόρο του. Ακολούθως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την πιστοποίηση του εντάλματος σύλληψης, ενώ στη συνέχεια θα μεταχθεί στη Λάρισα, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Για την ίδια υπόθεση, ο 46χρονος Δ.Μ. που επίσης φέρεται να εμπλέκεται στον ξυλοδαρμού του κ. Τζήλου, πρόλαβε και διέφυγε στο εξωτερικό. 

Τη δικογραφία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Λαρισαίου διαιτητή εποπτεύει ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας Στ. Δασκαλόπουλος. Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας εξάλλου, έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του διεθνούς ρέφερι στις 19 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων, αλλά και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες