Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ο αρχηγός της al Nusra o al Julani τραυματίστηκε σοβαρά στη Συρία και είναι σε κώμα σε νοσοκομείο της Αντάκια στην Τουρκία.Κάποιες πηγές τον αναφέρουν ήδη νεκρό..


Σύμφωνα με δήλωση τουρκικής ιατρικής πηγής επιβεβαιωμένη ο αρχηγός και ιδρυτής της al Nursa και νυν Hay’at Tahrir Al-Sham o τρομοκράτης  μεταφέρθηκε από απόσπασμα του στρατού σε
νοσοκομείο της Τουρκίας όπου και νοσηλεύεται στην πόλη Antakya στην επαρχία Hatay αφότου τραυματίστηκε από έκρηξη βόμβας τη Δευτέρα στο Idlib αναφέρουν διάφορα πρακτορεία ειδήσεων όπως alarabiya,al manar, sputnik.
Tραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά την διπλή έκρηξη που σημειώθηκε κατά της αυτοκινητοπομπής του στη συριακή πόλη Idlib. Η πηγή πρόσθεσε ότι «Julani διακομίστηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάστασή του είναι σοβαρή και έχει πέσει σε κώμα.»Κατά την διπλή έκρηξη σκοτώθηκαν 24 τρομοκράτες της Αl Nusra, μεταξύ των οποίων 11 ξένης προέλευσης, και 32 τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι σοβαρά..
Το τραύμα του προκάλεσε μια εγκεφαλική αιμορραγία  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην τουρκική πόλη της Antakya, περίπου 50 χιλιόμετρα από το Idlib.Ωστόσο φιλοκυβερνητικές συριακές πηγές αναφέρουν ότι είναι ήδη νεκρός αφού κατέληξε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Τουρκίας.
Εκτιμάται ότι h Hay’at Tahrir Al-Sham διαθέτει μέχρι και 30.000 τρομοκράτες, οι οποίοι τώρα ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας Idlib.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες