Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο όταν ήταν ανήλικη μία διάσημη Βρετανίδα συγγραφέαςΈπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο όταν ήταν ανήλικη μία διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας

Μεγάλης δημοσιότητας στην Μεγάλη Βρετανία έτυχε η συγγραφέας Κate Blake που απεκάλυψε στην tabloid Τhe Sun τον αντίκτυπο που είχε στην ζωή της ο βιασμός της σε ηλικία 16 ετών κατά την διάρκεια διακοπών της στο νησί της Ρόδου.

Με τίτλο “λειτούργησα πρακτορείο συνοδών και εργάστηκα ως pole dancer για να αποφύγω την φυλακή για τα χρέη μου” η 50χρονη σήμερα Kate Blake εξιστορεί πώς έγινε συγγραφέας του βιβλίου «I will if you don’t let me» που συγκαταλέγεται στα best selling της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με την dimokratiki.gr σε ηλικία 21 ετών, η χρεωμένη Kate Blake ήταν άγαμη μητέρα δυο παιδιών και κινδύνευε με φυλάκιση διότι δεν μπορούσε να πληρώσει τα χρέη της. Απελπισμένη, εργάστηκε σε πρακτορείο συνοδών, όπου ένας πελάτης την απείλησε με μαχαίρι και στη συνέχεια εργάστηκε ως pole dancer για να επιδοτήσει την πρωινή εργασία της στις πωλήσεις. Έγκυος στο τρίτο της παιδί, με την υποστήριξη του συζύγου της, η Kate αποφάσισε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι και να εξασφαλίσει πτυχίο σε Open University.
Τώρα στα 50, εργάζεται ως σύμβουλος, βοηθώντας άλλες γυναίκες να βελτιώσουν τους εαυτούς τους ενώ έγραψε μια αυτοβιογραφία στην οποία έδωσε το τραύμα που υπέστη στη ζωή της.
Εξιστορεί πως είχε μια τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση – σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας του γεγονότων ότι βιάσθηκε σε ηλικία 16 ετών από Ροδίτη σε οικογενειακές διακοπές στο νησί της Ρόδου.
«Η εμπειρία με άφησε να νιώθω απόλυτα τρομαγμένη και ντροπιασμένη». Την είχε υιοθετήσει η μητέρα της και ο πατέρας της, εκπαιδευτικοί και θρησκευόμενοι και δεν μπορούσε να τους το εξομολογηθεί αναφέρει στην εφημερίδα προσθέτοντας ότι κατηγορούσε για τον βιασμό που υπέστη τον εαυτό της και παρότι προσπάθησε να συνεχίσει μια φυσιολογική ζωή, αγωνίστηκε για να δεχτεί αυτό που της είχε συμβεί.dikastiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες