Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Σκηνές… «ροκ» σε σχολείο της Πάτρας! Μαθητής έδειρε τον καθηγητή του…Σκηνές… «ροκ» σε σχολείο της Πάτρας! Μαθητής έδειρε τον καθηγητή του…

Απίστευτες σκηνές με ύβρεις και ξυλοδαρμούς εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε σχολείο της Πάτρας, όπου μαθητής και καθηγητής ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής, ο καθηγητής έκανε μια παρατήρηση σε μαθήτριά του. Εκείνη αντέδρασε με ανάρμοστο τρόπο λέγοντάς του: «Μην μας σκοτίζεις τα α…δια»! Τότε, σύμφωνα με το dete.gr, ο γυμναστής έγινε έξω φρενών και απάντησε στην μαθήτριά του σε… ανάλογο ύφος, το οποίο δεν συνάδει με το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.
Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός φέρεται να ρώτησε ενοχλημένος την νεαρή: «Ποια α…δια; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;»!
Η συμπεριφορά αυτή του γυμναστή εξόργισε τον ο αδερφό της μαθήτριας που έτυχε και ήταν παρών στο συμβάν και αφού του φώναξε:«Τι είπες, ρε μ…κα», στη συνέχεια όρμησε πάνω του. Οι υπόλοιποι μαθητές παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τον καθηγητή τους να ανταλλάσσει γροθιές και κλωτσιές με τον συμμαθητή τους με τους πιο τολμηρούς να μπαίνουν μπροστά προκειμένου να τους χωρίσουν.
Ο γυμναστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση σε βάρος του μαθητή. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποια στάση θα κρατήσει η διεύθυνση του σχολείου, ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της.dikastiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες