Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

«Μίλησε» το κινητό του...Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη...

H άρση απορρήτου των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο φέρνει νεά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για το πως δρούσαν.

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι...
ακόμα και μία μέρα μετά τη δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, ο 21χρονος Ροδίτης εμφανίζεται να προσπαθεί να «ψαρέψει» νεαρή κοπέλα, πιέζοντάς την να τον συναντήσει.


Όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του ANT1 μία μέρα μετά τη δολοφονία ο Ροδίτης τηλεφώνησε σε μία 24χρονη κοπέλα και της πρότεινε ότι ακριβώς και στην Ελένη Τοπαλούδη.

Δείτε το διάλογο ανάμεσα στον Ροδίτη και την 24χρονη:

24χρονη: Γιατί να έρθω
Ροδίτης: Να με γνωρίσεις. Να σε πάρω άλλη φορά; Με το αγόρι σου είσαι;
24χρονη: Όχι καλύτερα να μη με πάρεις
Ροδίτης: Γιατί να μην σε ξαναπάρω; Να πάμε έτσι, καμιά βόλτα να γνωριστούμε. Δεν θέλεις;
24χρονη: Δεν θέλω
Ροδίτης: Εγώ θέλω όμωςΌταν η υπόθεση εξιχνιάστηκε και η 24χρονη είδε ποιος ήταν πίσω από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, είχε γράψει μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:  «Παιδιά μία εβδομάδα μου έστελνε να έρθουν να με πάρουν με έναν φίλο». Κάποια άλλη κοπέλα της απάντησε «εσένα και τη μισή Ρόδο» με την 24χρονη να απαντά πως «δεν πήγα έκλεισα το κινητό μου. Έχω φοβηθεί λίγο».

Μάλιστα ο Ροδίτης ξανατηλεφώνησε άλλες δύο τουλάχιστον φορές στην κοπέλα το επόμενο διάστημα με εκίνη να του το κλείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες