Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ποιος τα «άκουσε» πρώτος από τον Μελισσανίδη;...

Η on line σύνδεση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, στον απόηχο της βαριάς ήττας των «κιτρινόμαυρων» στο Φάληρο.

Το 4-1 υπέρ του...
Ολυμπιακού που έγραψε το ταμπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης», άφησε πολλά και ισχυρά…απόνερα στην ΑΕΚ. Λογικό κι αναμενόμενο.

Το ίδιο ακριβώς θα συνέβαινε και στα ιδιαίτερα διαμερίσματα οποιασδήποτε άλλης («μεγάλης») ομάδας, έπειτα από μία τέτοια ήττα, σε ένα ματς ντέρμπι και με μια εικόνα αγωνιστικής… κατάρρευσης στο β΄ημίχρονο.

Κι αυτό είναι που δεν «χωνεύεται» εύκολα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η…άνευ όρων παράδοση της Ένωσης στο δεύτερο 45λεπτο και το γεγονός πως αποτέλεσε τον «σάκο του μποξ» για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό των «κιτρινόμαυρων» από την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε την λήξη και τα φώτα έσβησαν στο Φάληρο;

Την ώρα που ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυε σε βίντεο στους παίκτες στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τα λάθη στα οποία υπέπεσαν και τις διαφορές της αγωνιστικής εικόνας στα δύο ημίχρονα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Και το όνομα αυτού, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι εκείνο το στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων» που συνομίλησε περισσότερο από κάθε άλλον με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης στο post game του αγώνα με τον Ολυμπιακό και ίσως ο μοναδικός που… εισέπραξε (απευθείας) το feeling, ή αν θέλετε την αντίδραση του «Τίγρη» έπειτα από τη βαριά ήττα στο Φάληρο...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες