Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Πώς πήρε δάνειο ο Πολάκης;..

ρωτά το Ποτάμι...

Για σοβαρό πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο το Ποτάμι σχολιάζοντας την αποκάλυψη για το καταναλωτικό δάνειο που πήρε ο Παύλος Πολάκης από...
την Attica Bank. 

 «Η αποκάλυψη ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης έχει πάρει 100.000 καταναλωτικό δάνειο, βάζοντας ξανά και ξανά και ξανά υποθήκη το σπίτι του, γεννά από μόνο του πολλά ερωτηματικά» αναφέρει το Ποτάμι κάνοντας λόγο για μία τράπεζα που «φημίζεται για στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της». 

 Η ανακοίνωση από το Ποτάμι: 

 Η αποκάλυψη ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης έχει πάρει 100.000 καταναλωτικό δάνειο, βάζοντας ξανά και ξανά και ξανά υποθήκη το σπίτι του, γεννά από μόνο του πολλά ερωτηματικά. Το γεγονός δε, ότι το καταναλωτικό δάνειο δίνεται από μία τράπεζα που φημίζεται για στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της, δημιουργεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα. Η διοίκηση της τράπεζας πρέπει να απαντήσει αν με τους ίδιους ευνοϊκούς όρους δόθηκαν καταναλωτικά δάνεια 100.000€ και σε άλλους πολίτες. 

 Η απάντηση του κ.Πολάκη «και εσείς βασανίζατε τους μαύρους» - κατά το γνωστό ανέκδοτο - δεν αποτελεί απάντηση. Πρέπει να απολογηθεί, δίνοντας στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες των δανείων του. Και να απαντήσει πώς ακριβώς έπεισε την τράπεζα να τον χρηματοδοτήσει σε μία περίοδο που, ακόμη και υγιέστατες επιχειρήσεις, βρίσκουν κλειστές πόρτες, αφού η κύρια δραστηριότητά των τραπεζών είναι οι κατασχέσεις - 19 κάθε ώρα - και όχι τα καταναλωτικά δάνεια. 

Kαι ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς σχολίασε το δάνειο του Πολάκη με ένα tweet: «Η Τράπεζα Αττικής ξέραμε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δίνει δάνεια σε "Τοξότες". Δεν ξέρω τι ζώδιο είναι ο κ. Πολάκης αλλά 100,000 ευρώ δάνειο σε περίπτωση οικονομικής ασφυξίας είναι κάτι αξιοπρόσεκτο. Όπως αξιοπρόσεκτη είναι η ομολογία του ότι έβγαζε τα τριπλάσια ως γιατρός Δημοσίου...»...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες