Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba»...

  «Mετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν» o Aλέξης Τσίπρας, αναφέρει ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Πρωτο Θέμα". 
Για τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστηρίζει, πως, «απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου. Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά...
ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων  σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά».

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba», αναφέρει σ' άλλο σημείο της συνέντευξης. Και προσθέτει:
 «Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου, ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο».


«Κατέχω μυστικά» 

Ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί μάλιστα για τα στοιχεία που γνωρίζει από τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας... Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας».

«Σόρος από την πίσω πόρτα»

«Ο Κοτζιάς έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο ΥΠΕΞ μέσα από το σύστημα για τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω» αναφέρει.

«Ο χειρότερος πρόεδρος»

Για το Νίκο Βούτση παρατηρεί ότι «είναι ο χειρότερος πρόεδρος της Βουλής που έχει περάσει ποτέ». «Του είπα: Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμην τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ» σημειώνει, κατηγορώντας τον για θεσμική εκτροπή. 

«Μέθυσε ο Κουίκ»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βάλλει και κατά των τέως βουλευτών του. «Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» δηλώνει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες