Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019


Γαλαξίδι: Έτρεξε να πουλήσει σε χρυσοχοείο τα κοσμήματα που έκλεψε

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποκάλυψε την ταυτότητα αυτού που του τα πούλησε και σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Έμπειρος στις διαρρήξεις ήταν ένας 31χρονος Έλληνας που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις
αρχές, αλλά τα έκανε… θάλασσα όταν παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο τη μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού στο Γαλαξίδι, στις 7 Μαρτίου, καθώς έτρεξε να πουλήσει σε… χρυσοχοείο τα κοσμήματα που άρπαξε μαζί με μετρητά!
Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί του τμήματος Ιτέας ζήτησαν από τους συναδέλφους τους της Ασφαλείας Άμφισσας– Δελφών να αναζητήσουν τα κλεμμένα τιμαλφή σε κοσμηματοπωλεία και ενεχυροδανειστήρια της περιοχής τους. Έτσι, σε ένα από χρυσοχοεία εντοπίστηκαν κάποια από τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποκάλυψε την ταυτότητα αυτού που του τα πούλησε και σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ και ο ίδιος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
«Θηλυκή» κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου. Από τις δυο γυναίκες που μπήκαν στην αποθήκη του σπιτιού μιας 38χρονης στα Ιωάννινα το πρωί της Δευτέρας και απέσπασαν την προσοχή της για να κλέψουν το κινητό της, ταυτοποιήθηκε η μια. Πρόκειται για μια 32χρονη Ελληνίδα που αναζητείται και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες