Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Συμμαχία γαλάζιων «ανταρτών» Βουλγαράκη- Ορφανού- Αντώναρου για να «χτυπήσουν» Μητσοτάκη

Συμμαχία γαλάζιων «ανταρτών» Βουλγαράκη- Ορφανού- Αντώναρου  για να «χτυπήσουν» Μητσοτάκη

Μια συνάντηση που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από την Πειραιώς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα μεταξύ των Γιώργου Βουλγαράκη, Γιώργου Ορφανού και Ευάγγελου Αντώναρου, σε γνωστό cafe της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο κ. Βουλγαράκης, όσο και ο κ. Ορφανός είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα και κόντρα στις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προτίμησε να δώσει τα «γαλάζια» χρίσματα στον ανιψιό του Κώστα Μπακογιάννη και στον Νίκο Ταχιάο.
Την είδηση της συνάντησης και τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτησή του στο Facebook, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το περιεχόμενο των ζυμώσεων. «Και με τους δύο με συνδέουν κοινή διαδρομή και κοινές απόψεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος.
«Γιωργος Βουλγαρακης και Γιωργος Ορφανος πριν απο λίγο τα λένε σε γνωστο cafe κέντρο της Αθηνας…Μη με ρωτήσετε τι λέγανε — δεν μπορώ να σας πω γιατι ημουν κι εγώ παρών σε μέρος της κουβέντας τους…αλλωστε και με τους δυό με συνδέουν κοινή διαδρομή και κοινές απόψεις.
Ενα όμως ξέρω. Και οι δυο διεκδικούν με μαχητικότητσ, αποφασιστικότητα κι εμπειρία τη δημαρχία στους δυό μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Ο Βουλγαράκης στην Αθήνα. Ο Ορφανός στη Θεσσαλονίκη.
Ευχομαι και στους δυό Καλή Επιτυχία!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες