Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Φοίβος Σαμούτ -Μπατίστας: Γιατί με τον Νικολόπουλο

Δήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη "Νέα Πάτρα"




Φοίβος Σαμούτ -Μπατίστας: Γιατί με τον Νικολόπουλο Δήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη "Νέα Πάτρα"

 
Ο οικονομολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πάτρα» του Νίκου Νικολόπουλου, Φοίβος Μπατίστας – Σαμούτ σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Ως γέννημα θρέμμα Πατρινός και όντας πλέον ενεργός πολίτης, επιθυμώ να προσθέσω το δικό μου
λιθαράκι στην καλλιέργεια ενός εύφορου εδάφους, με βασικό στόχο την αναγέννηση της όμορφης μας πόλης..μιας πόλης που αδιαμφισβήτητα την τελευταία δεκαετία έχει ευτελισθεί παντελώς σε όλους τους τομείς.!
Κρίνεται λοιπόν επιβεβλημένο, να γίνει μια συλλογική προσπάθεια, με νέους ανθρώπους ως πρωταγωνιστές, χωρίς ταμπέλες και χρώματα, με σύνεση και ανιδιοτέλεια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.!
Έτσι λοιπόν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Νίκου Νικολόπουλου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Κεντρικό Διαμέρισμα της Πάτρας, ώστε να δημιουργήσουμε μία ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, αντάξια στην ιστορία της, εκμεταλλευόμενοι την στρατηγική της θέση και όλο το φάσμα των δυνατοτήτων της.!
Με την πολυετή εμπειρία του Νίκου Νικολόπουλου, και με φρέσκες ιδέες από "νέα μυαλά", καλή διάθεση και ουσιαστική δουλειά, θα αντιστρέψουμε τους όρους, ώστε να οδηγηθούμε σε οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία..!
Σας καλώ όλους να στηρίξετε το εγχείρημα μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες