Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Σκύλος έσωσε βρέφος από βέβαιο θάνατο...



Ένας ηρωικός σκύλος έσωσε ένα νεογέννητο μωράκι όταν οδήγησε τον ιδιοκτήτη του στο σημείο που το είχε θάψει η έφηβη μητέρα του που ήθελε να το ξεφορτωθεί.

Ο ιδιοκτήτης του Πινγκ Πονγκ παρατήρησε τον σκύλο του να ξύνει το...
χώμα σε χωράφι στο Κοράτ, στη νοτιοανατολική Ταϊλάνδη. Ο 41χρονος ιδιοκτήτης του Πινγκ Πονγκ Ούσα Νισάικα, 41 ετών, πήγε να δει τι ψάχνει ο σκύλος του και είδε το ποδαράκι ενός βρέφους να ξεπροβάλλει.



Μαζί με τον σκύλο του έσκαψαν το χώμα και έβγαλαν στην επιφάνεια το μωρό. Αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι δεν έφερε κάποιο τραυματισμό.

Η αστυνομία συνέλαβε τη 15χρονη μητέρα με την υποψία της απόπειρας φόνου. Ο Ούσα είπε ότι ο σκύλος του, ο οποίος σημειωτέον έχει μόνο τρία πόδια καθώς πριν από χρόνια χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έχασε το ένα του πόδι,είναι ήρωας. "Έχω τον Πινγκ Πονγκ από τότε που γεννήθηκε. Πάντα ήταν πιστός και υπάκουος. Όλοι στο χωριό θεωρούν ότι είναι ήρωας γιατί έσωσε τη ζωή ενός μωρού".

Αρχικά η αστυνομία άρχισε να ρωτά τους ντόπιους σχετικά με το μωρό αλλά κανείς δεν γνώριζε να υπάρχει κάποια κοπέλα έγκυος εκεί. Ωστόσο, ένας καταστηματάρχης θυμήθηκε ότι είχε δει μία έφηβη που του φάνηκε ύποπτη. Πράγματι, η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη της και εκείνη ομολόγησε ότι θέλησε να ξεφορτωθεί το μωρό της γιατί φοβήθηκε να ομολογήσει την εγκυμοσύνη στους γονείς της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες