Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Μια συνοδός κυριών αποκαλύπτει τι θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι


Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι γυναίκες συνοδοί κυριών είναι κορίτσια που έχουν
εξαπατηθεί ή εξαναγκαστεί να κάνουν αυτή την εργασία. Είναι ένα επάγγελμα που είναι αρκετά παρεξήγημένο και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι η βιομηχανία του σεξ δεν είναι πάντα νόμιμη, αφού κάθε χρόνο διακινούνται εκατομμύρια γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, τα οποία σπρώχνονται με βία στην πορνεία.
Πολλές από αυτές τις γυναίκες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και κάνουν χρήση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να εκδίδονται στα πεζοδρόμια προσπαθώντας να ζήσουν. Έτσι, είναι λογικό πολλοί από εμάς να δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι η βιομηχανία του σεξ δεν είναι πάντα έτσι και ότι το σεξ είναι μια απλή συναλλαγή όπως κάθε άλλη.
Ωστόσο, υπάρχουν και οι συνοδοί πολυτελείας, οι οποίες αποδεικνύουν ότι η εργασία τους δεν είναι εκμεταλλευτική και την επιλέγουν οι ίδιες για να βιοποριστούν. Είναι σκληρά εργαζόμενες, δυναμικές γυναίκες, οι οποίες χρησιμοποιούν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες (και το σώμα τους) για να βγάζουν πολλά χρήματα.
Σίγουρα είναι μια εργασία που ενέχει αρκετούς κινδύνους, καθώς μπορεί να συναντήσεις “κάθε καρυδιάς καρύδι”, ωστόσο μια επαγγελματίας συνοδός μας αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι άνδρες που την πληρώνουν για σεξ είναι φυσιολογικοί.
Η ίδια μας αποκάλυψε ότι αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι από τους άνδρες με τους οποίους έχει βρεθεί δεν είναι το σεξ, αλλά η συντροφικότητα, η οικειότητα και η αγάπη, ενώ το μεγαλύτερο παράπονο τους είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν το σεξ να γίνεται γρήγορα και να τελειώσει, γι’ αυτό και ψάχνουν για μια εμπειρία όπου δεν θα υπάρχει βιασύνη και τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά.
“Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι πελάτες μου δεν περιμένουν να κάνουν σεξ με μια πορνοσταρ. Συχνά το σεξ είναι αργό, υπάρχουν αρκετά προκαταρκτικά και πολύ κουβέντιασμα. Είναι αρκετά ομιλητικοί και εγώ απλά τους ακούω.”
Έχοντας “δει” άνδρες οι οποίοι είχαν διαφορετική κατάσταση σχέσεων (παρθένους, συνταξιούχους, χήρους, παντρεμένους ή άνδρες που έχουν ελεύθερες σχέσεις), ανέφερε ότι όλοι είχαν ένα κοινό: ήταν καλοί, αξιοσέβαστοι και με καλούς τρόπους.
“Δεν με νοιάζει αν είναι παχουλοί ή έχουν δύο κεφάλια, εφόσον διαθέτουν αυτά τα 3 χαρακτηριστικά.”
“Το είδος των ανδρών που επωφελούνται από μια συνοδό, είναι συνήθως άνθρωποι που νιώθουν μοναξιά, που νιώθουν ότι δεν έχουν αγαπηθεί, έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, που δεν έχουν χρόνο να γνωρίσουν κάποια γυναίκα ή έχουν δυστυχισμένους γάμους”, αναφέρει.
Πριν ωστόσο αγιοποιήσουμε τους κυρίους που πληρώνουν μια γυναίκα για σεξ, η ίδια μας ανέφερε ότι είχε όλες αυτές τις καλές εμπειρίες με άνδρες, καθώς επιλέγει τους πελάτες της και δεν πάει με όποιον της το ζητήσει.
Στην ιστοσελίδα της, θυμίζει στους υποψήφιους πελάτες της ότι: “Επιλέγω κύριους που επιδεικνύουν σεβασμό και τρόπους. Δεν αποδέχομαι οποιονδήποτε πελάτη.” Δεν δέχεται να βγει με κανέναν άνδρα που δεν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα της προσφέρει.
Οι περισσότεροι από εσάς θα σκέφτεστε ότι αυτά που αναφέρει δεν είναι και τόσο λογικά και ακούγονται λίγο εξωπραγματικά, καθώς είναι αρκετά δύσκολο να φιλτράρεις έναν άνθρωπο που ακόμα δεν έχεις συναντήσει. Κάθε άνδρας μπορεί να είναι ευγενικός και φιλικός στο τηλέφωνο, και τελικά να αποδειχτεί ο serial killer Πάτρικ Μπέιτμαν, στο American Psycho. Ωστόσο, το ίδιο μπορεί να συμβεί και αν βγεις ραντεβού με έναν κάποιον που μόλις γνώρισες στο διαδίκτυο…perpetual

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες