Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Στη Βουλή η μήνυση Λοβέρδου που κατονομάζει τον «Ρασπούτιν»...

Αποτέλεσμα εικόνας για loberdowΣτη Βουλή διαβιβάστηκε σήμερα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει την...
περασμένη Δευτέρα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ως προς το σκέλος εκείνο που αναφέρει εμπλοκή-συμμετοχή του «Ρασπούτιν», δηλαδή του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis.

Ειδικότερα, οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, μέσω του εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Βασίλη Πλιώτα και του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασε στην Βουλή την μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου μαζί με όλα τα πρόσθετα στοιχεία που έχει καταθέσει ο εν λόγω βουλευτής.

Στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται και οι επτά μηνύσεις που έχει καταθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με την υπόθεση της Novartis και έχουν παραμείνει «παγωμένες».

Η μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου θα συσχετιστεί με την δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στην Βουλή (13.9.19) για την ίδια υπόθεση προκειμένου διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.

Στην μήνυσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρει ότι πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Τέλος, την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσει στους αντεισαγγελείς του Αρείο Πάγου ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες