Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

UFC 242: «Βασιλιάς» o Khabib σ’ ένα καταπληκτικό ματς με τον Poirier

UFC 242: «Βασιλιάς» o Khabib σ’ ένα καταπληκτικό ματς με τον Poirier


Ο Khabib Nurmagomedov συνεχίζει να γράφει ιστορία ακάθεκτος. Ο Νταγκεστανός νίκησε τον Poirier με υποταγή στον τρίτο γύρο.

Είναι ανίκητος! Ο Khabib Nurmagomedov πέρασε το εμπόδιο και το Dustin Poirier. Έγραψε το 28-0 στην καριέρα του και παραμένει πρωταθλητής και απόλυτος κυρίαρχος της lightweight κατηγορίας του UFC.
Το παιχνίδι από πλευράς θεάματος ήταν εξαιρετικό!

O Khabib Nurmagomedov έλεγξε το ρυθμό στο έδαφος από τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο ο Poirier του πέρασε ένα καλό χτύπημα και τον ζάλισε. Ο Νταγκεστανός, όμως, δεν μάσησε και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.
Στον τρίτο γύρο κρίθηκαν όλα. Ο Poirier θέλησε να εκμεταλλευτεί ένα κακό takwdown του Khabib και προσπάθησε να τον πνίξει! O κόσμος στο Αμπού Ντάμπι παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα. Όμως, ο Nurmagomedov βρήκε το αντίδοτο, έβγαλε το κεφάλι του από την λαβή και με τον ίδιο τρόπο, αλλά πετυχημένα τελείωσε τον αγώνα.
Πλέον, ο Nurmagomedov καλείται να υπερασπιστεί τη ζώνη του και το 29-0 απέναντι στον Tony Ferguson, διότι η κατηγορία έχει σχεδόν καθαρίσει από τον άτρωτο Νταγκεστανό υπερπρωταθλητή.
.fightsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες