Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Σοβαρή αλλά σταθερή...

...η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου...

Σοβαρή, αλλά σταθερή, είναι η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Θεραπείας της Καρδιολογικής Μονάδας του ΝΙΜΤΣ.

Ο ήρωας της...
Αντίστασης είχε εισαχθεί για τον έλεγχο νευρολογικής πάθησης που αντιμετωπίζει, ωστόσο στη συνέχεια εκδήλωσε συμπτώματα καρδιολογικής φύσεως και κρίθηκε αναγκαίο να παρακολουθηθεί και από τους καρδιολόγους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στο νοσοκομείο βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, που επισκέφθηκε τον Μανώλη Γλέζο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα μίλησε μαζί του, κάτι που δίνει ελπίδες για την πορεία της υγείας του. Ο κ. Κικίλιας συνομίλησε με τον κ. Γλέζο και με τους θεράποντες ιατρούς του και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Ο υπουργός μετέφερε στον κ. Γλέζο τις θερμές ευχές και του Κυριάκου Μητσοτάκη για γρήγορη ανάρρωση.

Στο ΝΙΜΤΣ βρέθηκε και ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, προκειμένου να του μεταφέρει τις ευχές όλων των βουλευτών για «περαστικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος -τον οποίο ο κ. Βούτσης είδε σε καλή κατάσταση- τον ευχαρίστησε και του είπε ότι οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες