Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019



Δείτε την γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Κιάνου Ριβς


Δεν ξέρουμε αν τα μάθατε, αλλά ο περιζήτητος εργένης και το καλύτερο παιδί του Χόλιγουντ, Κιάνου Ριβς, κατά πάσα πιθανότητα είναι σε σχέση με μια γυναίκα που όλο το twitter νόμιζε ότι είναι η 74χρονη Αγγλίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν.
Όπως αποδείχτηκε, ο 55χρονος αστέρας των ταινίων “John Wick”, δεν είναι σε σχέση με την Έλεν Μίρεν, αλλά με την 46χρονη Αλεξάντρα Γκραντ, την οποία κρατούσε συνεχώς από το χέρι στο κόκκικο χαλί του LACMA Art + Film Gala στο Λος Άντζελες. Σίγουρα όλοι είμαστε χαρούμενοι που ο Κιάνου βρήκε επιτέλους μια σύντροφο και είναι ευτυχισμένος, ωστόσο η φωτογραφία τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου με το twitter να παίρνει φωτιά.
Ο λογός; Η Αλεξάντρα, αν και 46 ετών, δείχνει αρκέτα μεγαλύτερη από τον Ριβς, ο οποίος – κακά τα ψέμματα – όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτικός γίνεται. Είναι η πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, που βλέπουμε τον Ριβς με γυναίκα και όσο και αν η επιλογή του δυσαρέστησε ορισμένους, έχουμε να πούμε ότι αυτός ο τύπος έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα και του αξίζει κάθε ευτυχία. Εξάλλου, η φήμη και τα χρήματα είναι υπέροχα, αλλά δεν σε παίρνουν αγκαλιά όταν ξαπλώνεις το βράδυ στο κρεβάτι.
Ο Κιάνου Ριβς έζησε μια ζωή γεμάτη τραγωδίες, με τη μοίρα να του επιφυλάσσει πολύ άσχημα παιχνίδια και εκείνον να λέει χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξη του το 2006: “Η θλίψη αλλάζει μορφή, αλλά ποτέ δεν τελειώνει.” Ελπίζουμε πλέον να έχει διαφορετική απόψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες