Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ο δημοσιογράφος, ο καμεραμάν και η απατημένη σύζυγος

parousiastria0
Φρίξος Δρακοντίδης protothema

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές ανθρώπους της τηλεόρασης: Πώς μετά από ξυλοδαρμό κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα και τις αλληλομηνύσεις

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι γνωστής παρουσιάστριας τηλεοπτικού σταθμού, η οποία φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε γνωστή σκηνοθέτιδα του καναλιού έπειτα από έντονη λογομαχία. Αιτία της συμπλοκής, ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό με την παρουσιάστρια.

Μετά το επεισόδιο, η σκηνοθέτιδα προσήλθε μαζί με τον σύζυγο και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως για να υποβάλει μήνυση εις βάρος της παρουσιάστριας για «απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή», όπως αναφέρεται στο Βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων του Α.Τ. Ακροπόλεως. Την ίδια κιόλας ημέρα, η παρουσιάστρια συνελήφθη από την Αστυνομία με και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, λαμβάνοντας προθεσμία να απολογηθεί, ενώ απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά της σκηνοθέτριας και του συζύγου της για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Ο λόγος για τον οποίο συνεπλάκησαν οι δυο γυναίκες είναι ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με την παρουσιάστρια, κάτι που ανακάλυψε η γυναίκα του όταν εντόπισε μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής που είχε κατεβάσει στο κινητό του.

Μάλιστα, ο καμεραμάν αναγκάστηκε να παραδεχθεί στη σύζυγό του το ερωτικό ατόπημα και πλήρωσε το τίμημα των πράξεών του, εγκαταλείποντας για ένα χρονικό διάστημα τη συζυγική στέγη εν μέσω ομηρικών καβγάδων. Ομολόγησε ότι με την παρουσιάστρια συνευρέθηκαν ερωτικά μόνο μία φορά, στο πατρικό της σπίτι, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφτεί άλλη μία φορά μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους, καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια και τον δημοσιογράφο σύντροφό της. Ανέφερε δε ότι κατόπιν προτροπής της επικοινωνούσαν με ανταλλαγή SMS μέσω της κρυπτογραφημένης εφαρμογής «Threema», την οποία πλήρωσαν για να κατεβάσουν στα κινητά τους. Συμπληρώνει δε ότι στην είδηση της επιστροφής του στη συζυγική κλίνη, η παρουσιάστρια αντέδρασε με απειλές ότι θα τον καταστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες