Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκατίνιασμα...




«Να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη»...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της Real Group Νίκο Χατζηνικολάου και τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο.

Όλα ξεκίνησαν με την...
αναφορά στο όνομα του Χατζηνικολάου που έγινε από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με έγγραφο του FBI που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, ο Χατζηνικολάου φέρεται να έπαιζε το ρόλο του μεσάζοντα σε συναντήσεις του Φρουζή της Novartis με υπουργούς. Ενα έγγραφο που ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου το χαρακτήρισε «κωλόχαρτο».

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν χθες και η Καθημερινή σήμερα στα ρεπορτάζ τους έλεγαν για τον δημοσιογράφο της Real News δημοσιεύοντας το σχετικό απόσπασμα.

Αντιγράφω από την Καθημερινή: «Ειδικώς για τον κ. Χατζηνικολάου σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρονται τα ακόλουθα στο κατατεθέν μεταφρασμένο κείμενο: ''Είχε εύκολη πρόσβαση στο Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο Αμυνας, Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Χατζηνικολάου κανόνιζε συναντήσεις μεταξύ αυτών των Υπουργείων και του Φρουζή. Για παράδειγμα, η Novartis αύξησε τα τιμολόγια με την REAL MEDIA (που ανήκει στο Χατζηνικολάου). Συνήθως οι διαφημίσεις κόστιζαν γύρω στα 2.000 Ευρώ. Η Novartis πλήρωνε 3.000 Ευρώ. Η διαφήμιση θα ήταν νόμιμη αλλά το τιμολόγιο ήταν αυξημένο. Η Novartis εξέδιδε τιμολόγια για την REAL MEDIA άμεσα ούτως ώστε η REAL MEDIA να πληρώνεται σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών αντί εννέα μηνών''.

«Εχω απαντήσει από τότε» απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρωινή του εκπομπή στον Real FM. «Και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται». Προέτρεψε μάλιστα τον Γιάννη Αλαφούζο, το «καλό παιδί και άξιο παλικάρι''» όπως τον χαρακτήρισε, να «κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη». Ζήτησε μάλιστα να συγκρίνουν πόση διαφήμιση έλαβαν από τη Novartis ο όμιλος Αλαφούζου και η Real Group. «Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε».

Εγραψε και μία σειρά από tweets. Ενδεικτικά:

Θα ζητήσει η εισαγγελία από τη Novartis τις διαφημιστικές της δαπάνες επί Φρουζή ώστε να δημοσιευθούν για να δούμε ποιοι τα πήραν χοντρά και τώρα λασπώνουν όσους έλαβαν ψίχουλα ή και τίποτε; Τι λες Γιαννάκη; Συμφωνείς να δημοσιευθούν;
Κουίζ: Ποιος διευθυντής «δεξιάς» εφημερίδας θύμωσε που έχασε την επιρροή που είχε επί ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΠ και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό γιατί επέλεξε διοικητή που δεν ήταν της αρεσκείας του;
Γιαννάκη αύριο το πρωί να ξυπνήσεις για πρώτη φορά πριν από τις 11 και να με ακούσεις στο ραδιόφωνο! Η ξαναζεσταμένη λάσπη... σκάει στο πρόσωπο σου! Άλλωστε έχεις ήδη μια καταδίκη για τις αθλιότητες σε βάρος μου στο βιογραφικό σου... Τα καλύτερα έρχονται!
H απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου, ήρθε σήμερα το απόγευμα με ένα tweet:

Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ
Έχω κάνει σωστά και λάθη.

Όμως :

Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν
Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς
Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο.
Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στο τιτίβισμα του Γ. Αλαφούζου: «Χα,χα! Στον καθρέφτη του κοιτιέται και από μόνος του... αγαπιέται! Οι εταιρείες του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής χρωστούν σε δάνεια 100 εκατομμύρια ευρώ!»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες