Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Η Φαίη Σκορδά έκανε το επόμενο βήμα, 3 χρόνια μετά το διαζύγιο – Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

Η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει βρει το νέο ταίρι της. Μάλιστα, αν ευσταθούν, οι πληροφορίες, τότε η Φαίη, έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της ζωής της, μετά από τέσσερα χρόνια χωρισμού. Αυτό, διότι είχε επιλέξει μαζί, με τον Γιώργο Λιάγκα, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Φαίη Σκορδά – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι αναφέρει ο τίτλος γνωστού περιοδικού

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Δεν είναι πια μόνη – Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! Ποιος είναι ο άντρας που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και ένα χρόνο;”».

Φαίη Σκορδά – Χρήσιμες πληροφορίες: Ποιος είναι ο άνδρας, που της έχει «κλέψει» την καρδιά

Ο άνδρας που φαίνεται στις φωτογραφίες δίπλα στη γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, ονομάζεται, Νίκος Ηλιόπουλος. Πρόκειται για ένα πολύ απασχολημένο και επιτυχημένο άνδρα. Ο ίδιος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ηλιόπουλος αποτελεί συνεργάτη της google. Επιπλέον, ο ίδιος φαίνεται πως έχει στήσει, το site της παρουσιάστριας. Ίσως και από τη συνεργασία τους να προήλθε, η γνωριμία και το δέσιμό τους.

Φαίη Σκορδά – Χρήσιμες πληροφορίες: Φωτογραφίες από την εργασία και τη χαλάρωση του Νίκου Ηλιόπουλου








enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες