Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

4 Ρώσοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκαν στη Συρία.

4 Ρώσοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων ή της αντιτρομοκρατικής FSB σκοτώθηκαν χθες από τρομοκράτες στην περιοχή του Ιντλίμπ κατά άλλες πηγές στο μέτωπο του Χαλεπίου. Άγνωστο παραμένει αν δολοφονήθηκαν από χτύπημα ATGM ή από επίθεση με ρουκέτα. Ωστόσο άλλες πληροφορίες φέρουν τους 4 Ρώσους να σκοτώθηκαν τουλάχιστον πριν από μια εβδομάδα κι απλά τώρα δημοσιοποιείται το γεγονός. O ένας νεκρός είναι αξιωματικός και είναι ο Dmitry Vasilievich η δε ημερομηνία θανάτου του που δίνεται είναι η 1 Φεβρουαρίου 2020..Οι άλλοι είναι οι Bulat Rinatovich Akhmatyanov και ο υπολοχαγός Vsevolod Vyacheslavovich Trofimov.
Χαλέπι
Oι τρομοκράτες της HTS σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι κατά τη χθεσινή μεγάλη αν και ανεπιτυχή επίθεση τους κατά της συνοικίας al-Zahraa,στη ΒΔ είσοδο της πόλης του Χαλεπίου σκοτώθηκαν 70 μέλη των συριακών και ρώσικων υπηρεσιών.Χρησιμοποίησαν 3 επιθέσεις αυτοκτονίας εκατοντάδες τζιχαντιστές ωστόσο δεν κατόρθωσαν να καταλάβουν κανέναν σημείο της
συνοικίας.Αν και ο αριθμός φαντάζει υπερβολικός δύναται αυτή η επίθεση να σχετίζεται με το θάνατο των Ρώσων.
L’image contient peut-être : 1 personne, debout
Τ’ αντιαεροπορικά της ρωσικής βάσης της Khmeimim αναχαίτισαν επίθεση drones των τρομοκρατών αναφέρει το ΤΑSS…
Ιντλίμπ
Ο συριακός στρατός με την υποστήριξη ρωσικών δυνάμεων συνεχίζει προέλαση του στο Ιντλίμπ καθώς απέχει πλέον μόλις 11 km από την πόλη Ιντλίμπ , από την Ariha 9 km κι από Saraqib 2 km αν και τουρκικά κομβόι μπήκαν τη νύχτα στην τελευταία αυτή πόλη και δηλώνουν με την παρουσία τους ότι δεν θ΄αφήσουν να πέσει αμαχητί….Νωρίτερα στο μέτωπο του Saraqib αντηλλάγησαν πυρά μεταξύ συριακού και τουρκικού στρατού.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες