Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στα 48 της, αρνείται τις πλαστικές και λατρεύει τις ρυτίδες της.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Το διάσημο παγκοσμίως μοντέλο και πλέον ηθοποιός, γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1971 και είναι από την Σλοβακία.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Τα πιο μακρυά πόδια στον κόσμο

Γεννήθηκε από Σλοβάκα μητέρα και Τσέχο πατέρα στο Μπρέζνο, μια μικρή πόλη στο κέντρο της Σλοβακίας. Έχει ύψος 1,85μ και είναι ένα από τα ψηλότερα μοντέλα. Εδώ και χρόνια κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για την γυναίκα μοντέλο με τα πιο μακρυά πόδια (σχεδόν 1.24 μέτρα), πράγμα που την έκανε και παγκοσμίως γνωστή.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Ο γάμος με τον Κριστιάν Καρεμπέ

Από το 1994 έως το 1997 η Σκλεναρίκοβα είχε σχέση με τον Άγγλο τραγουδιστή Mick Hucknall.
Το 1998 συνάντησε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ σε μια πτήση από το Παρίσι στο
Μιλάνο και παντρεύτηκαν στις 22 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - Κριστιάν Καρεμπέ
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – Κριστιάν Καρεμπέ
Στις 9 Μαρτίου 2011, σε μια συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, η Σκλεναρίκοβα αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει από τον σύζυγό της.
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - Κριστιάν Καρεμπέ
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – Κριστιάν Καρεμπέ
Ανέφερε ότι οι αιτίες του χωρισμού ήταν η συνεχής έκθεση του ζευγαριού στα μέσα ενημέρωσης και η “ενόχλησή του όταν έβλεπε φωτογραφίες της ίδιας με άλλους άνδρες να εμφανίζονται στον τύπο καθώς και η υποψία του ότι είχε εραστή”.
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - Κριστιάν Καρεμπέ
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – Κριστιάν Καρεμπέ
Ο Καρεμπέ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης σχετικά με το διαζύγιο, αναφέροντας ότι δεν θα σχολίαζε δημοσίως ό,τι αφορούσε την προσωπική του ζωή.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Ο γάμος με το Αράμ Οχανιάν

Τον Ιούνιο του 2014, η Σκλεναρίκοβα παντρεύτηκε τον Αρμένιο επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν, με τον οποίο είχε σχέση για τρία χρόνια.
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – Αράμ Οχανιάν
Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο Μαρακές του Μαρόκο και μεταξύ των καλεσμένων ήταν αρκετοί τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί αστέρες. Τον Μάρτιο του 2018 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, το οποίο είναι αγόρι και θα γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι.
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - Αράμ Οχανιάν
Όπως προδίδει η εικόνα της σήμερα, η ίδια έχει επιλέξει να αφήσει τον εαυτό της να μεγαλώσει φυσικά. Λέει ένα τεράστιο «όχι» στη μόδα της εποχής η οποία θέλει να επιβάλλει σε όλες τις γυναίκες να γίνουν πορσελάνινες με τη βοήθεια των ενεσίμων και του νυστεριού. Αρνείται να πάει σε οποιονδήποτε πλαστικό και θέλει να να επιστρέψει στον χρόνο να αφήσει τα σημάδια του, πάνω της.
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – Αράμ Οχανιάν

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – Αράμ Οχανιάν
Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή και περήφανη με της ρυτίδες στο πρόσωπό της, καθιστώντας σαφές πως η ομορφιά είναι διαχρονική.
Όπως δηλώνει η ίδια το να περνάνε τα χρόνια είναι κάτι όμορφο. Η κάθε ρυτίδα σημαίνει κάτι, θυμίζει κάτι και αρνείται να σβήσει το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες