Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Το οξύ καίει ακόμη το πρόσωπο της Ιωάννας...

 Κορυφώνεται η αγωνία της 34χρονης Ιωάννας και της οικογένειάς της όσο οι αστυνομικές αρχές πλησιάζουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας της μασκοφόρου.

Σύμφωνα με...
τους γιατρούς που την παρακολουθούν, «το οξύ καίει ακόμα το πρόσωπό της» και οι πόνοι είναι αφόρητοι.

Όπως αναφέρουν στο protothema.gr, οι ίδιοι έχουν ταυτιστεί με την υπόθεση της Ιωάννας και κάνουν τιτάνιες προσπάθειες ώστε με την πάροδο του χρόνου να γιατρέψουν τα βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο της και να αποκαταστήσουν όσο αυτό είναι εφικτό την εικόνα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντα στο πλευρό της - άγρυπνος φρουρός είναι η μητέρα της που δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο περιμένοντας συνεχώς νέα από τους γιατρούς αλλά και από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας μίλησε στο protothema.gr για τις ολιγόλεπτες συναντήσεις που έχει με την Ιωάννα αλλά και για την αγωνία της να βρεθεί η γυναίκα που της στιγμάτισε για πάντα τη ζωή.

«Έχω ολιγόλεπτες συναντήσεις με την Ιωάννα γιατί με τα χειρουργεία που κάνει δυσκολεύεται να μιλήσει από τους πόνους που έχει το κορίτσι και όπως καταλαβαίνετε η ψυχολογία της δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή. Το πρόσωπό της έχει υποστεί σοβαρή ζημιά και η κοπέλα είναι ακόμα σε σοκ. Η αλήθεια είναι ότι η αγωνία της για τον εντοπισμό της δράστιδος δεν κρύβεται. Πιστεύω ότι αν η Ιωάννα γνώριζε τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό, θα το είχε πει από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση» επισημαίνει.

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες