Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!Όλα τα ονόματα που ακολουθούν τον Κασιδιάρη στο νέο κόμμα-Υπαρχηγός ο Χρήστος Γούδης που τον είχαν διώξει από την Χρυσή Αυγή επειδή ήταν τέκτονας!


ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ” Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ! “ΣΑΡΩΝΕΙ” ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ...
Του Άρη Σπίνου edolio5

Όσο περνούν οι μέρες οι πληροφορίες γύρω από την νέα κίνηση του Ηλία Κασιδιάρη που τις επόμενες μέρες,τουλάχιστον ως προς τον τίτλο,θα πάρει μορφή εξ αγγελίας με όνομα και  σύμβολο πληθαίνουν.Τα πρώτα ονόματα που θα τον ακολουθήσουν γίνονται ήδη γνωστά αλλά από μόνα τους αυτά δεν δίδουν τον απαραίτητο ενθουσιασμό για το νέο πολιτικό εγχείρημα.Προς το παρόν λοιπόν ο Ηλίας Κασιδιάρης πλαισιώνεται από το κλειστό πυρήνα των στελεχών της Χ.Α. που εξέφραζαν στο μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας" το σκληρό ιδεολογικό λόγο.


Πρώτος και καλύτερος μαζί του πηγαίνει ο Γιώργος Μισιάκας που ήταν περισσότερο γνωστός με το ψευδώνυμο Μάστορας,όπως υπέγραφε τα σκληρά κείμενα προπαγάνδας στα κομματικά έντυπα του κόμματος.Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Μισιάκας είχε αρκετά επεισοδιακή φυγή από την Χ.Α. αφού δεν έλειψαν τα "Γαλλικά" από τον "Πατριώτη της Κονόμας" όταν του ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τον Κασιδιάρη.Την νέα κίνηση ακολουθεί ο π.βουλευτής Μπαρμπαρούσης,ο συνδικαλιστής των λαικών αγορών Χρήστος Μουλάς, ο επίσης θεωρητικός της Χ.Α. Κώστας Αλεξανδράκης όπως επίσης και ο δικηγόρος Τσάγκας που είναι και συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένων Χρυσαυγιτών στην δίκη.Την κίνηση Κασιδιάρη ακολουθούν επίσης,ο Δήμητρης Κολτσίδας που ήταν υποψήφιος Βουλευτής στην Λάρισα,ο Γιάννης Βουλδής,ο γιος του άλλοτε εκδότη "σημάδι" του Εθνικιστικού χώρου Γιάννη Σχοινά, ο π.βουλευτής της Χ.Α. Αντώνης Γρέγος, ο Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος που ήταν στην προσωπική φρουρά του "Πατριώτη της Κονόμας", ο Γιώργος Τσακανίκας από τον Πειραιά ενώ από το γραφείο τύπου της Χ.Α. τον Κασιδιάρη ακολούθησε ο Ζούμπος Θεόδωρος.Συντονιστικό ρόλο στο γραφείο του Κασιδιάρη έχει ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Αθηναίων Γιάννης Δημητροκάλης που αυτοσυστήνεται ως διευθυντής ιδιαιτέρου γραφείου προέδρου!    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε περίοπτη θέση,κάτι σαν Υπαρχηγός βρίσκετε ο Πανεπιστημιακός Χρήστος Γούδης που παλαιότερα είχε εκδιωχθεί από την Χ.Α. για τις φίλο-εβραϊκές απόψεις του και την συμμετοχή του σε τεκτονικές παραφυάδες. Μιά απλή  περιήγηση στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να βρει κάποιος  όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.Παρά το γεγονός ότι οι φήμες ήθελαν τους π.ευρωβουλευτές Συναδινό και Επιτήδειο να ασπάζονται τον νέο πολιτικό φορέα και οι δύο το διέψευσαν κατηγορηματικά στο edolio5.Κρίνοντας πάντως από τα παραπάνω ονόματα γίνετε αντιληπτό ότι το άνοιγμα στην κοινωνία από το νέο κόμμα θα βρει αρκετά εμπόδια αφού η "μαγιά που πρέπει να φουσκώσει" την συμμετοχή απλών μελών θα συναντήσει το σκληρό πυρήνα μιας παλιάς Χρυσή Αυγής που δύσκολα θα μπορεί να πείσει για την μετάλλαξή  της 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες