Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Παίζει με τις ζωές χιλιάδων παιδιών ο Βασίλης Κικίλιας...

Συνεχίζεται η αγωνία των γονέων χιλιάδων παιδιών από την είδηση για το κλείσιμο της καρδιοχειρουργικής μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», με τα social media να έχουν πάρει φωτιά από την..
 
στάση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια που έκανε λόγω για fake news.

Για ακόμη μια φορά το υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση και δη ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας δείχνουν το σκληρό αντικοινωνικό τους πρόσωπο και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά στην αναστολή της λειτουργίας του Παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου Αγ. Σοφία.

Ο υπουργός παίζει με τις ζωές χιλιάδων παιδιών που χρίζουν άμεσης επέμβασης και κωφεύει στις φωνές των γονέων που κάνουν έκκληση να βρεθεί λύση ώστε να επαναλειτουργήσει το Παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο Open η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου – Κοκολάκη «Το Κέντρο είναι κλειστό ενώ δεν υπάρχει θέμα ανακαίνισης διότι έχει ολοκληρωθεί», καταρρίπτοντας έτσι το αφήγημα του υπουργείου Υγείας ότι το κέντρο παραμένει κλειστό λόγω ανακαίνισης και τα περιστατικά εξυπηρετούνται στο Ωνάσειο. Όπως κατήγγειλε η κ. Μιχαλοπούλου – Κοκολάκη «ενώ γίνονταν 180 επεμβάσεις στο Αγία Σοφία, τώρα με το ζόρι γίνονται 60 στο Ωνάσειο καθώς υπάρχει λίστα. Υπάρχουν μάλιστα πάνω από 30 παιδιά που ενώ βρισκόντουσαν στην λίστα, πλέον έχουν βγει για κάποιο περίεργο λόγο».

Μάλιστα, όσον αφορά στην δήλωση του Βασίλη Κικίλια περί fake news η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων ανέφερε ότι δεν πρόκειται για fake news”.

Σάλος στα social media

Την ίδια στιγμή χιλιάδες γονείς εκφράζουν την οργή τους για την κυνικότητα με την οποία αντιμετωπίζει το πρόβλημα ο Βασίλης Κικίλιας, με τους περισσότερους να βγαίνουν εκτός εαυτού, και τα δεξιά.. τρολ να παρεμβαίνουν χλευάζοντας  την αγωνία τους!...

Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες