Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020


Σοκ: Πέθανε 41χρονος ηθοποιός έπειτα από μάχη 3 μηνών με τον κορονοϊό Το ανακοίνωσε η σύζυγος του



Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο Νικ Κορντέρο, έχοντας περάσει περίπου 3 μήνες στο νοσοκομείο εξαιτίας των σοβαρών επιπλοκών στην υγεία του λόγω κορονοϊού.
Ο γνωστός ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από νοσηλεία 90 περίπου ημερών.
«Ο Θεός έχει άλλον ένα άγγελο στον παράδεισο τώρα. Ο Νικ ήταν ένα τόσο λαμπρό φως. Ήταν φίλος
όλων, λάτρευε να ακούει, να βοηθά και να μιλά. Ήταν ένας απίστευτος ηθοποιός και μουσικός. Λάτρευε την οικογένειά του και να είναι πατέρας και σύζυγός», έγραψε μεταξύ άλλων η σύζυγος του ηθοποιού, Αμάντα Κλουτς, στο Instagram.
Ο Νικ Κορντέρο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 30 Μαρτίου και αντιμετώπισε διαδοχικά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων, ελαφριά εγκεφαλικά, θρομβώσεις και σηψαιμία. Ο ηθοποιός ήταν σε αναπνευστική υποστήριξη και οι γιατροί ακρωτηρίασαν το δεξί του πόδι, ενώ εξετάζονταν το ενδεχόμενο διπλής μεταμόσχευσης πνευμόνων.
Ο ηθοποιός Ζακ Μπραφ, στενός φίλος του Νικ Κορντέρο, έγραψε για τον θάνατο του 41χρονου: «Ειλικρινά μπορώ να σας πω ότι ποτέ δεν συνάντησα πιο ευγενικό άνθρωπο. Μην πιστεύετε ότι ο κορονοϊός παίρνει μόνο τους ηλικιωμένους και εξασθενημένους».
Ο Νικ Κορντέρο είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλά μιούζικαλ, ανάμεσά τους το «Bullets Over Broadway», για το οποίο είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για βραβείο Tony. Ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί επίσης σε αρκετά επεισόδια των σειρών «Blue Bloods» και «Law & Order: Special Victims Unit».
Το 2017 παντρεύτηκε με τη σύζυγό του, Αμάντα Κλουτς και το 2019 ήρθε στη ζωή ο γιος του, Ελβις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες