Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

«Παιδική χαρά» για ρωσικά οπλικά συστήματα η Συρία! Μοίρα Su-57 έτοιμη για μάχη (pic)

Από τον πόλεμο στη Συρία πέρασαν σχεδόν όλοι οι τύποι των αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται από τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις.
Μαζί με τους «βετεράνους» –βομβαρδιστικά αεροπλάνα Sukhoi Su-24, Su-25 και επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-24– στις μάχες συμμετείχαν επίσης τα σύγχρονα μαχητικά αεροπλάνα Sukhoi Su-35S και Su-30SM, τα οποία συνόδευαν τα αεροσκάφη επίθεσης και μερικές φορές κατέστρεφαν τους στόχους εδάφους. Τα μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς Sukhoi Su-57 επίσης έκαναν την πρεμιέρα τους στη Συρία. Από τον Φεβρουάριο του 2018 πραγματοποίησαν 10 πτήσεις μάχης.
Με την κατάσταση στη Συρία να κλιμακώνεται επικίνδυνα, τα ρωσικά μαχητικά φωνάζουν «παρών» για ακόμη μία φορά.
Μια δορυφορική εικόνα που έφερε στο φως η ιστοσελίδα Avia.Pro αυτήν την εβδομάδα δείχνει τα ρωσικά αεροσκάφη Su-57 σταθμευμένα σε μια συριακή αεροπορική βάση.
Συρία
Όλα τα ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων όσων δεν έχουν ακόμη εισέλθει στην παραγωγή, έχουν δοκιμαστεί στη Συρία, γεγονός που βοηθά όχι μόνο τους Ρώσους να συλλέξουν πολύτιμα δεδομένα σχετικά με την απόδοση των όπλων και να βελτιώσουν τα συστήματα αυτά, αλλά και ως επίδειξη αυτών των δυνατοτήτων για πιθανούς πελάτες, ως μέσο μάρκετινγκ.
Ωστόσο, η Ρωσία ενώ απέκτησε πολύτιμη επιχειρησιακή εμπειρία, λειτουργώντας τα μαχητικά αεροσκάφη στη Συρία, οι ενέργειες αυτές δεν της απέφεραν άμεσα ορατά αποτελέσματα για την προώθησή τους στις διεθνείς αγορές.
Παρ ‘όλα αυτά, το Sukhoi Su-35S Flanker-E είναι το ισχυρότερο μαχητικό που λειτουργεί σήμερα στη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία καθώς το Su-57 δεν έχει δώσει ακόμα τα απαραίτητα πειστήρια για να διεκδικήσει τον τίτλο. Η κατασκευή του είναι πολύ καλή, είναι γρήγορο και φέρνει τεράστιο ωφέλιμο φορτίο και σίγουρα θα απασχολήσει και άλλες αεροπορικές δυνάμεις για την απόκτησή τους όχι μόνο την Ινδονησία ή την Πολεμική Αεροπορία του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLAAF).onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες