Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Απέκτησε… «πονοκέφαλο» ο Θεοδωρικάκος...

Ο Neo είχε εγκαίρως και εγκύρως ενημερώσει τους αναγνώστες του πως ο Κώστας Ζαχαριάδης, μετά την ανάθεση καθηκόντων «σκιώδους υπουργού Εσωτερικών» από τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν… έτοιμος για όλα. 

Ήδη, λοιπόν, ο...
τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σκληρή και ασφυκτική αντιπολίτευση στον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, καθιστώντας σαφές ότι εφεξής κάθε κίνηση του τελευταίου θα περνά από μικροσκόπιο. 

Μάλιστα, επειδή ο Ζαχαριάδης γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο το παιχνίδι της πολιτικής, αλλά και της επικοινωνίας, ξέρει ότι το να εκδώσει ένα δελτίο Τύπου προφανώς και δεν είναι αρκετό. 

Χθες το πρωί, λοιπόν, που είχε προγραμματισμένη εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή του Mega, φρόντισε να πάει με μία από τις… μάσκες-μπαντάνες που μοιράστηκαν στα σχολεία και να την φορέσει στον αέρα, ώστε να δείξει την αστοχία των υπουργείων Παιδείας και Εσωτερικών. 

Αυτό, βεβαίως, εκνεύρισε τον υπουργό Εσωτερικών, που χαρακτήρισε τον «ομόλογό» του στην αξιωματική αντιπολίτευση «επαγγελματία ψεύτη» και «συκοφάντη». Και αν κάτι κρύβεται πίσω από τους βαρείς χαρακτηρισμούς -που δεν συνηθίζει ο Θεοδωρικάκος- είναι η διαπίστωση του υπουργού Εσωτερικών ότι εφεξής… θα έχει μόνιμο «πονοκέφαλο»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες