Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

 

Το έλα να δεις στην Ανάφη: Κατάληψη σε καταπέλτη πλοίου από οργισμένους οδηγούς – Έκοψαν με τροχό τους κάβους

 Το έλα να δεις στην Ανάφη: Κατάληψη σε καταπέλτη πλοίου από οργισμένους οδηγούς – Έκοψαν με τροχό τους κάβους (vid)

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Ανάφη, καταγράφηκαν εικόνες απείρου κάλους. Οδηγοί που είχαν εισιτήριο δεν μπορούσαν να μπουν με τα αυτοκίνητά τους στο SuperFerry ΙΙ επειδή ήταν γεμάτο. Μάλιστα οργισμένοι έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη, με τους ανθρώπους του πλοίου να κόβουν τους κάβους με τροχό για να φύγουν!

Όλα έγιναν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Ανάφη, να μην έχουν προηγούμενο. Το Superferry II, που καλύπτει το κενό του «Πρέβελης», έφτασε στο λιμάνι και ξεκίνησε

την αποβίβαση/επιβίβαση επιβατών και αυτοκινήτων.

Ξαφνικά, ωστόσο, επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο λόγος ήταν ότι κάποιοι επιβάτες, που είχαν κανονικά εισιτήριο, είτε για Σαντορίνη είτε για Πειραιά, δεν μπορούσαν να μπουν με τα ΙΧ τους στο γκαράζ του πλοίου επειδή ήταν γεμάτο! Τότε, οι οδηγοί εκνευρισμένοι έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη και ζητούσαν την παρουσία του καπετάνιου, για να αφήσουν το πλοίο να φύγει!

Το επόμενο πλοίο για Σαντορίνη από την Ανάφη είναι την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου. Οι άνθρωποι του πλοίου, λοιπόν, αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν μία μπετονιέρα, αλλά και πάλι δεν δημιουργήθηκε ο απαραίτητος χώρος στο γκαράζ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν.

Ναυτικός από το πλοίο κατέβηκε να βγάλει τον κάβο, αλλά οι οδηγοί πρόλαβαν και τον έβαλαν στη θέση του, με αποτέλεσμα το πλοίο να εγκλωβιστεί στο λιμάνι. Τελικά οι άνθρωποι του πλοίου έκοψαν τους κάβους με τροχό και έτσι το SuperFerry ΙΙ αναχώρησε.

Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες