Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτο σοκ για χαροκαμένο πατέρα: Άνοιξε το φέρετρο του νεκρού μωρού του και είδε… [φωτο]

Τι απίστευτο είδε ένας πατέρας όταν άνοιξε το φέρετρο του νεκρού μωρού του;

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας από την Ονδούρα, ο οποίος συνειδητοποίησε με τον πιο τραγικό τρόπο πως ο απόλυτος εφιάλτης για έναν γονιό που έζησε, δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα καλά

σκηνοθετημένο ψέμα!

Αδυνατώντας να συμβιβαστεί με τον ανείπωτο «χαμό» που τον βρήκε, ο χαροκαμένος Melvin Mendoza ξέθαψε με τους φίλους του το φέρετρο του μωρού του, ανακαλύπτοντας μέσα μία… κούκλα!

Η σύντροφός του, Rosa Castellanos Diaz, προσποιούνταν ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα για εννιά ολόκληρους μήνες.

Αφού μάλιστα έπεισε την οικογένειά της ότι γέννησε, είπε

ψέματα πως το ένα μωρό ήταν νεκρό, σκηνοθετώντας ακόμα και την κηδεία του, ενώ υποστήριξε πως έπρεπε να αφήσει το άλλο στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η κηδεία τελέστηκε έτσι σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, από το νεκροταφείο στο El Coyolar, χωρίς κανείς να υποψιαστεί το παραμικρό.

Ή μάλλον σχεδόν κανείς, αφού το ένστικτο πατέρα (έστω και καθυστερημένα μετά την προτροπή φίλων) ήθελε κάτι να μην πηγαίνει καλά.

Ο Melvin άρχισε να έχει αμφιβολίες για την ιστορία της Rosa και έπεισε τους φίλους του να ξεθάψουν το μωρό. Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα στο κατάλευκο φέρετρο ήταν μια… κούκλα!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η ψεύτικη εγκυμοσύνη φαίνεται πως δεν ήταν τίποτα άλλο, από ένα τέχνασμα της Rosa για να κρατήσει στο πλευρό της τον Melvin.

fimes

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες