Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

 

Καραθανασόπουλος – Πολυτεχνείο: Απίστευτη δήλωση στη Βουλή

Καραθανασόπουλος - Πολυτεχνείο: Ένταση στην Βουλή μεταξύ εκπροσώπων του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης

Καραθανασόπουλος – Πολυτεχνείο: Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης στην Ολομέλεια της Βουλής με τον βουλευτή του Περισσού Νίκο Καραθανασόπουλο να βγαίνει εκτός ελέγχου και να φωνάζει πως «η πολιτική

μ@λ@κί@ έχει τα όριά της». Πιο αναλυτικά, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χύτας σχολιάζοντας τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας είπε «Έξι χιλιάδες αστυνομικοί για τα μέτρα του Χρυσοχοϊδη αλλά τελικά το πάρτι το κάνανε. Θα παραιτηθεί κάποιος; Θα απολογηθεί η κυβέρνηση. Κυβέρνηση και κόμματα είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε τη λογική μας και τα κόμματα της αριστεράς παραβίασαν την νομιμότητα».

Λαμβάνοντας το λόγο ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος είπε «η πολιτική μαλ@κια και ανοησία έχει τα όριά της». Το προεδρείο της Βουλής ζήτησε από τον βουλευτή του ΚΚΕ να συναισθανθεί τον χώρο στον οποίο βρίσκεται και να ανακαλέσει ωστόσο ο ίδιος επέμεινε: «δεν ανακαλώ τίποτα. Η πολιτική μ@λ@κίΑ και ανοησία έχει τα όριά της. Η Ελληνική Λύση μετατράπηκε σε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στις προπηλακίσεις , τη βία και τον αυταρχισμό. Ζήλεψε τη δόξα της Χρυσής Αυγής».

«Στον βούρκο του συναδέλφου δεν θα πέσουμε. Ο νόμος ισχύει για όλους» ανταπάντησε ο κ. Χύτας. Παρεμβαίνοντας ο παριστάμενος αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης είπε για την τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΚΚΕ: «είναι λυπηρό στην σημερινή επέτειο για την Δημοκρατία να ακούμε τέτοιες εκφράσεις στον ναό της Δημοκρατίας»¨. Ακολούθως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος είπε «τα πάντα μπορούν να ειπωθούν στην Βουλή αλλά με τον προσήκοντα τρόπο. Ο εκνευρισμός δεν πρέπει να μεταφερθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας. Εμείς διαχωρίζουμε την θέση μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες