Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Big Brother Το παρτάκι της Ραϊσα εν μέσω καραντίνας

Πάρτυ Ραΐσα – Big Brother: Σάλος, γιόρτασαν γενέθλια χωρίς μάσκες και αποστάσεις

Πάρτυ Ραΐσα - Big Brother: Μάλιστα παρά το lockdown, οι φίλοι της έκαναν και αναρτήσεις στα social media.

Πάρτυ Ραΐσα – Big Brother: Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει το πάρτι γενεθλίων που έκανε για τα γενέθλιά της η Ραΐσα Κόντι, μόλις αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother, αδιαφορώντας για την

καραντίνα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής στο Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Ζακ Ιωαννίδης, η Ραΐσα Κόντι και ο Δημήτρης Κεχαγιάς με την Ραΐσα να είναι τελικά η παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου. Ετσι μετά την αποχώρηση από το Big Brother γιόρτασε τα γενέθλιά της και έκανε πάρτι αδιαφορώντας για την πανδημία του κορωνοϊού, την καραντίνα και μάλιστα χωρίς κανένα μέτρο προφύλασης. Καλεσμένοι συνωστίστηκαν στο σπίτι της πρώην παίκτριας του Big Brother, ενώ ανάμεσά τους ήταν και η Αφροδίτη, επίσης η πρώην παίκτρια, η οποία δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει.

Μάλιστα παρά το lockdown, οι φίλοι της έκαναν και αναρτήσεις στα social media. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στο περιστατικό υπογραμμίζοντας ότι η Ραΐσα Κόντι θα βρεθεί σήμερα καλεσμένη στον Σκαϊ και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. «Παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Είμαστε με τα καλά μας; Δεν ήταν 2-3 άτομα, βλέπεις 10 διαφορετικά άτομα που ζούνε κοσμάρα χωρίς μάσκες… Και τα ανεβάζουν κιόλας. Και εκτός από όλα αυτά, η Ραϊσα σήμερα θα βρεθεί στη Μαλέσκου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο με το πάρτι:

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το πάρτι εν μέσω πανδημίας της Ραΐσα για τα γενέθλιά της, μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Big Brother. Οι παίκτες του Big Brother παρευρέθηκαν στο πάρτι της και γιόρτασαν χωρίς κανένα μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες