Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Η δικαίωση του Τριανταφυλλίδη...


Μπορεί άλλοι βουλευτές Θεσσαλονίκης να κάνουν περισσότερο «θόρυβο» ή να απολαμβάνουν ευμενέστερη επικοινωνιακή μεταχείριση από τα ΜΜΕ, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες εκείνος που δικαιώνεται είναι ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης: 

ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ήδη από τον... περασμένο Μάιο, όταν όλοι νόμιζαν ότι... ο κορωνοϊός είχε τελειώσει, είχε διατυπώσει την πρόταση να μετατραπούν δύο άδεια κτήρια νοσοκομείων στη Θεσσαλονίκη, το «Λοιμωδών» και το παλιό «424», σε νοσοκομεία για κορωνοϊό. 

Μάλιστα, είχε κάνει έρευνα και είχε διαπιστώσει ότι αμφότερα τα κτήρια δεν χρειάζονταν περισσότερα από 500.000 ευρώ το καθένα για να ξαναγίνουν λειτουργικά ως νοσοκομεία –αφού είχαν ήδη τις απαραίτητες εγκαταστάσεις οξυγόνου κτλ. Οι μήνες πέρασαν, οι σκηνές που διαδραματίζονται εδώ και 10 ημέρες στη Θεσσαλονίκη ειναι τραγικές και πλέον καθίσταται σαφές ότι αν η πόλη είχε και δύο παραπάνω νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Μάλιστα, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσε ακόμη και ο επικεφαλής των ιδιωτών κλινικαρχών, Σαραφιανός, ο οποίος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι «με λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ» τα δύο αυτά νοσοκομεία θα μπορούσαν να είχαν ενταχθεί στο σύστημα υγείας. 

Βεβαίως, περιέργως πώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει «σημαία» αυτό το αίτημα, παρότι την ιδέα του Τριανταφυλλίδη έχουν υιοθετήσει τόσο το ΜέΡΑ25 όσο και το ΚΚΕ. Όμως, στη Θεσσαλονίκη ξέρουν ποιος το σκέφτηκε πρώτος, ποιος το «έψαξε» και ποιος τώρα δικαιώθηκε –με τρόπο δραματικό ασφαλώς- από τα ίδια τα γεγονότα...

matrix24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες