Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

 

Ατύχημα για τον Μπάιντεν...


Έσπασε το πόδι του ενώ έπαιζε με τον σκύλο του...

Ένα κάταγμα στο πόδι άφησε στον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, η ενασχόληση με τα σκυλιά τους κατά το... Σαββατοκύριακο της γιορτής των Ευχαριστιών.

Ως αποτέλεσμα, ο 78χρονος Μπάιντεν θα χρειαστεί να περάσει τις επόμενες εβδομάδες φορώντας μια μπότα νάρθηκα.

Ο Μπάιντεν υπεβλήθηκε σε ακτινογραφία κοντά στο σπίτι του στο Γουίλινγκτον του Ντελάγουερ, μεταδίδει το Bloomberg.

Το ατύχημα συνέβη το Σάββατο, ενώ ο Μπάιντεν απολάμβανε το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών με την οικογένειά του στο εξοχικό τους στο Rehoboth Beach.

Η μεταβατική ομάδα του Μπάιντεν εξέδωσε δήλωση το απόγευμα της Κυριακής, λέγοντας ότι θα δει έναν ορθοπεδικό την Κυριακή για προληπτικούς λόγους.

Ο Μπάιντεν, 78 ετών, αναμένεται να γίνει ο 46ος πρόεδρος στις 20 Ιανουαρίου. Οι Μπάιντεν έχουν δύο Γερμανικούς Ποιμενικούς, τον Τσαμπ και τον Μέιτζορ και, όπως έχει δηλώσει ο Δημοκρατικός στο CBS News, σκοπεύουν επίσης να φέρουν μια γάτα μαζί τους όταν μετοικήσουν στον Λευκό Οίκο.

Ο Μέιτζορ υιοθετήθηκε από τους Μπάιντεν από το Delaware Humane Association το 2018 και πρόκειται να γίνει το πρώτο σκυλί καταφυγίου που ζει με την πρώτη οικογένεια.

Επίσης, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα λάβει σήμερα Δευτέρα, για πρώτη φορά, την καθημερινή ενημέρωση που δέχεται ο ένοικος του Λευκού Οίκου από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ανακοίνωσε η ομάδα του.

Σε σύντομη ανακοίνωσή που δημοσιοποίησε για το πρόγραμμά του, το γραφείο του Μπάιντεν ανέφερε πως αφού διαβάσει την ενημέρωση, ο Δημοκρατικός πολιτικός θα συναντηθεί με συμβούλους του...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες