Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Σε ”covid παρτούζα” σε μπαρ των Βρυξελλών συνελήφθηκε Ευρωβουλευτής και διπλωμάτες!!!!!

Την ώρα που έκλεισαν όλο τον κόσμο μέσα σε μια απέραντη φυλακή μ΄ένα αδυσώπητο lockdown διπλωμάτες κι Ευρωβουλευτής επιδίδονται σε όργια σε μπαρ στις Βρυξέλλες..Μετά τα «covid party»,να και οι «covid partouzes».Παρασκευή βράδυ η αστυνομία έκανε επέμβαση σε ένα μπαρ στις Βρυξέλλες όπου συμμετείχαν 25 άτομα σε παρτούζα. Μεταξύ αυτών ήταν διπλωμάτες κι ένας

ευρωβουλευτής Oύγγρος οποίος μετά το σκάνδαλο παραιτήθηκε αναφέρει η εφημερίδα (DH).lacapitale

Ένας Ούγγρος Ευρωβουλευτής του κόμματος του Viktor Orban υπέβαλε αυτή την Τρίτη 1 Δεκέμβρη την παραίτηση του από το Ευρωκοινοβούλιο λόγω της συμμετοχής του σε μια περιθωριακή βραδιά στις Βρυξέλλες που τα μίντια την περιγράφουν ως παρτούζα « partouze », καταπατώντας και τους περιορισμούς και απαγορεύσεις για Covid.

Εκτός του μη σεβασμού των μέτρων για την πανδημία ο 59χρονος Ευρωβουλευτής , κατηγορείται επίσης για αδίκημα κατά των νόμων περί ναρκωτικών. Ο ίδιος είπε σε μια δήλωση ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ναρκωτικά, ενώ ένα χάπι έκσταση βρέθηκε από την αστυνομία.

Ο Ευρωβουλευτής ανήκει στο κόμμα Fidesz, της Ουγγαρίας που σχετίζεται με το κοινοβουλευτικό σχήμα PPE (δεξιά) ανακοίνωσε την Κυριακή την παραίτηση του από ευρωκοινοβούλιο.Η εφημερίδα Het Laatste Nieuws είχε αναφέρει την παρουσία του σε αυτή τη βραδιά της Πρασκευής όπου έγιναν περίπου 20 συλλήψεις.Je regrette profondément cette violation des restrictions anti-Covid, c’était irresponsable de ma Με απολογητικό ύφος είπε πως μετανιώνει που παραβίασε τους περιορισμούς για covid κι ότι είναι έτοιμος να πληρώσει το πρόστιμο των (250 €, ndlr), είπε ο Szajer σε κείμενο που μεταφέρθηκε από το PPE.

o κ. Ευρωβουλευτής που γ……. και πίνει κατά κυριολεξία στην υγειά των κορόιδων

Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του τους συναδέλφους του και αυτούς που με εξέλεξαν μιλώντας για ένα λάθος βήμα αυστηρά προσωπικό χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η εφημερίδα La Dernière heure χαρακτήρισε τη βραδιά ως « lockdown partouze »…Οι συλληφθέντες βρέθηκαν γυμνοί στον όροφο-πατάρι ενός μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο των Βρυξελλών όχι μακριά από τη κεντρική αστυνομική διεύθυνση αναφέρει η εφημερίδα DH.

Ο Ευρωβουλευτής προσπάθησε να διαφύγει από μια υδρορροή όταν έφτασε η αστυνομία και συνελήφθηκε από μια περιπολία που είχε έρθει προς ενίσχυση. Τα χέρια του άνδρα ήταν ματωμένα, είναι πιθανό να «τραυματίστηκε κατά τη διαφυγή του, αποκάλυψε η εισαγγελία ταυτοποιώντας τον με τ΄αρχικά του ως τον S.J, γεννηθέντα το 1961.Σε ανακοινωθέν του ο Szajer επιβεβαίωσε ότι είχε αναφέρει την ιδιότητα του ευρωβουλευτή όταν συνελήφθη και εξήγησε ότι στη συνέχεια συνοδεύτηκε από την αστυνομία στο σπίτι. Σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκονται 20 περίπου άτομα.Εκτός από τον ευρωβουλευτή, υπήρχαν επίσης δύο διπλωμάτες στην ομάδα των ανδρών.Ο Ούγγρος από το κόμμα του Οrban συνελήφθηκε στις Βρυξέλλες.ouest-france

dimpenews.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες