Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 1-1

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 1-1

Η Παναχαϊκή αν και προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, τελικά το τέρμα που δέχτηκε στο 79' της στέρησε τη νίκη, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των δύο ομάδων.

Με ισοπαλία μπήκαν στο νέο πρωτάθλημα Παναχαϊκή και Τρίκαλα που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Πάτρα

Το παιχνίδι μπορούμε να πούμε πως ήταν μοιρασμένο με τους Πατρινούς, να είναι ανώτεροι στο πρώτο μέρος και την ομάδα των Τρικάλων να έχει τις δικές τις ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο. Στα καλά τους ημίχρονα οι δύο ομάδες βρήκαν κι από ένα γκολ.

Οι γηπεδούχοι, στο 17' κατάφεραν να ανοίξουν το τέρμα, όταν μετά από διαγώνια μπαλιά του Γιούση, ο Αραβίδης πέρασε με την μία στον Μπάτροβιτς ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν για πρώτη φορά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Σταματή και τον Σούλη να σώζει.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, τα Τρίκαλα πήραν την μπάλα στα πόδια τους και πίεσαν αρκετά τους γηπεδούχους. Ο Γιακουμής, κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, όμως δεν μπόρεσε και στη φάση του 79ου λεπτού. Σε εκείνο το σημείο, ο Ευθυμίου βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα μιας και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (83' Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (54' Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Μπάτροβιτς (83' Τσερούτι), Γιούσης (55' Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Κουσκουνάς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Σκόνδρας, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Γεωργίου, Τζαλόσι, Αλμπάνης (65' Ευθυμίου), Πέλκας (88' Ζώγκος), Σταματής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες