Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Λαμίας ο Κουφοντίνας...


Αρνήθηκε να σιτιστεί με ορό...

Επέστεψε στις φυλακές. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί σημαντικά. Βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου

Με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, μεταφέρθηκε την Τετάρτη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες. Σύμφωνα με... ρεπορτάζ του lamiareport.gr ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Για μια ακόμα φορά αρνήθηκε την παροχή ιατρικής βοήθειας και της σίτισης με ορό, οπότε μετά τις εξετάσεις που έκανε επέστρεψε και πάλι στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι είχε μεταφερθεί βιαίως στο νοσοκομείο Λαμίας στις 16 Ιανουαρίου. Αρνήθηκε κάθε παροχή ιατρικής βοήθειας όπως και την τοποθέτηση ορού με αποτέλεσμα οι εισαγγελικές αρχές να διατάξουν την επιστροφή του στη φυλακή.

Η κατάσταση της υγείας του όπως περιέγραψε στην ιατρική γνωμάτευσή της η αναισθησιολόγος-εντατικολόγος, Κατερίνα Ντουζέπη, ήταν σοβαρή. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, προχώρησε σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για τη μεταγωγή του από τις αγροτικές στις φυλακές Δομοκού.

Ο καταδικασμένος πολυισοβίτης, μέλος της «17Ν», πραγματοποιεί την 5η απεργία πείνας στα 18 χρόνια του εγκλεισμού του...

avgi.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες