Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

"Συνελήφθη" ψευδόμενη η Κούρκουλα! Οι μάρτυρες υπεράσπισης του Λιγνάδη και η συνταξιούχος πρόεδρος εφετών που μίλησε... με τα καλύτερα λόγια!


Του Άρη Σπίνου edolio5

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του Λιγνάδη προτάθηκαν και κατέθεσαν πρόσωπα που πολύ δύσκολα κάποιος θα φανταζόταν ότι θα έπρατταν κάτι τέτοιο. Η Ελένη Κούρκουλα (πρώην υπουργός), ο θεατρικός επιχειρηματίας, Διονύσης Παναγιωτάκης, ένας δικηγόρος ο οποίος ήταν συμμαθητής του αδερφού του, μια συνταξιούχος πρόεδρος Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων η ανηψιά της οποίας είναι παντρεμένη με τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και ο αδερφός του Ιωάννης-Ηλίας Λιγνάδης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στις τελευταίες γραμμές της απολογίας του ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέφερε ότι μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο (στις 6 Φεβρουαρίου) και επειδή δεχόταν απειλές στο κινητό του από τον “Ρουβίκωνα” αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του και να μετακομίσει για δυο ημέρες στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα και συνέχεια στο σπίτι ενός φίλου του Ι.Ρ. στο Αιγάλεω μέχρι και την ημέρα που εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. “Δεν μπορούσα να μείνω στον αδερφό μου γιατί φοβόμουν για την ακεραιότητα της οικογένειάς μου” είπε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υφυπουργός και γνωστή ηθοποιός είχε διαψεύσει ότι τις τελευταίες ημέρες πριν από την σύλληψη-παράδοση ο Λιγνάδης είχε βρει άσυλο στο σπίτι της. Σημειώνεται ότι και στην προφορική απολογία του αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, ενώ επιτέθηκε σε μηνυτές και μάρτυρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες