Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Υπόθεση Λιγνάδη: Η συγκλονιστική συνέντευξη του τρίτου μηνυτή

Η συγκλονιστική συνέντευξη του τρίτου ανθρώπου που μήνυσε τον Δ. Λιγνάδη: «Με υπνώτισε και με βίασε. Είχε παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του»(βίντεο)

Λιγνάδης

Σοκάρουν τα λόγια του άνδρα ο οποίος υπέβαλλε την τρίτη μήνυση, σε βάρος του ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη την οποία αποκάλυψε αποκλειστικά το dikastikoreportaz.gr . Στην τηλεφωνική συνέντευξη, που έδωσε αποκλειστικά στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο μηνυτής καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον σκηνοθέτη στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, τον Νοέμβριο του

2018. Όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη , ο άνδρας επικοινώνησε μόνος του με την εκπομπή και ζήτησε να μιλήσει για το τί συνέβη. Αρχικά του είπαν ότι δεν θα δείξουν τίποτα “στον αέρα” αν δεν κινηθεί νομικά πρώτα. Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε το κανάλι αποφάσισε να προβάλλει την τηλεφωνική του συνέντευξη.

Πέραν των όποιων, πραγματικά συγκλονιστικών περιγραφών, καταγράφει ο μηνυτής στο δικόγραφό του εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ο ισχυρισμός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του έδειξε στον φορητό υπολογιστή που είχε «πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση».

Για την συγκεκριμένη υπόθεση διενεργείται ήδη προκαταρκτική εξέταση. Η αναφορά, όμως, σχετικά με την φερόμενη ύπαρξη πορνογραφικού υλικού (με πρωταγωνιστές ανήλικους και μεσήλικα) σε υπολογιστή του σκηνοθέτη προκάλεσε συναγερμό στις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες