Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021


“Μπουρλότο” στα νέα μέτρα βάζει ο Αντώναρος με τρεις αναρτήσεις “φωτιά”: Η κυβέρνηση κάνει πόλεμο με την κοινωνία γιατί είναι με την πλάτη στον τοίχο – Θέλει να της βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα αντίδρασης”

“Του λέμε ΌΧΙ” !
“Φωτιά” βάζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επι κυβέρνησης Καραμανλή με αναρτήσεις του στα social media όπου καταγγέλλει οτι η κυβέρνηση προσφεύγει σε νέο ακόμα αυστηρότερο λοκντάουν, ενω γνωριζει πως δεν θα φερει κανενα αποτέλεσμα, γιατι θέλει να προλάβει την αντιδραση της κοινωνίας και των πολιτών στην αποτυχία (και την αδιαφορία ) να ενσιχύσει το ΕΣΥ, να εξασφαλίσει εμβόλια για τους Ελληνες και να δώσει ζεστό χρήμα στην αγορά.

Οι αναρτήσεις του κ Ευάγγελου Αντώναρου:


“-Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κηρύσσει τον πόλεμο στην κοινωνία. Μα τι είναι αυτά που λες; θα μου αντιτάξουν κάποιοι. Όπως ακριβώς το λέω είναι. Δήθεν νοιάζεται για αυτήν, αλλά όσα κάνει κι αποφασίζει αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Θέλει να της βάλει τα δυό πόδια σ’ ένα παπούτσι.(1/3)
-Αφού σερβίρισε διάφορες μπαρούφες το τέλευταίο διάστημα για δήθεν επικείμενο τέλος της πανδημίας,τώρα βρίσκει τν εύκολη λύση.Γενικό,οριζόντιο λοκνταουν.Ό,τι χειρότερο.Κ ας ξέρει ότι τ αποτέλεσμα δν θα είναι αυτό που υπόσχεται.Το κάνει: 1.Γιατί είναι με την πλάτη στον τοίχο.(2/3)
– Αλλά κ γιατί θέλει να μαντρώσει τους Έλληνες ώστε να μην έχουν δυνατότητα αντίδρασης.Αντίδραση ενάντια στη δική του ανικανότητα(και αδιαφορία)να ενισχύσει το ΕΣΥ.Να αγοράσει εμβόλια στην ελεύθερη αγορά.Να δώσει ζεστό χρήμα σε όσους πλήττονται.
Του λέμε ΌΧΙ. (3/3)”

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες