Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

“Πυρά” Κούβελα κατά πάντων μετά το ξύλο στη Νέα Σμύρνη: «Το lockdown είναι ένα ακόμα αίσχος, απόρροια ηλίθιων»!

Dimitrios Kouvelas
11 hours ago

Εγώ πιστεύω ότι τα σημερινά αίσχη δεν είναι απόρροια των lockdown. Πιστεύω βαθύτατα ότι τα lockdown είναι ένα ακόμα αίσχος, απόρροια ηλίθιων και ελεεινών τύπων που με το άλλοθι κάποιων «επιστημόνων» και τη σιγή των υπολοίπων «αμνών» ασκούν τις διαστροφές τους. Και μην ξεχνιέστε. Ο Μέγκελε και η παρέα του, επιστήμονες ήταν. Ειδικοί και απόφοιτοι ιστορικών πανεπιστημίων.
Επαναφορά όλων των Συνταγματικών Πολιτικών Δικαιωμάτων άμεσα.
Όχι άλλες δικαιολογίες, περι ιών, μεταλλάξεων και άλλων δαιμονίων.
Για τα πρώτα μέτρα υγειονομικά. Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης
Για τα δαιμονικά, ανάψτε και κανένα κεράκι...

Με μία αιχμηρή ανάρτηση ο καθηγητής κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, αναφέρεται στα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, εκεί που είδαμε αστυνομικούς να χτυπούν με γκολμπ πολίτες, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται στo lockdown.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο καθηγητής «τα lockdown είναι ένα ακόμα αίσχος, απόρροια ηλίθιων και ελεεινών τύπων που με το άλλοθι κάποιων «επιστημόνων» και τη σιγή των υπολοίπων «αμνών» ασκούν τις διαστροφές τους», ενώ απαιτεί την «επαναφορά όλων των Συνταγματικών Πολιτικών Δικαιωμάτων άμεσα».

Επιπλέον αναφέρεται και στο θέμα των μεταλλάξεων τονίζοντας «όχι άλλες δικαιολογίες, περί ιών, μεταλλάξεων και άλλων δαιμονίων».

Η ανάρτηση του Δ. Κούβελα:

«Εγώ πιστεύω ότι τα σημερινά αίσχη δεν είναι απόρροια των lockdown. Πιστεύω βαθύτατα ότι τα lockdown είναι ένα ακόμα αίσχος, απόρροια ηλίθιων και ελεεινών τύπων που με το άλλοθι κάποιων «επιστημόνων» και τη σιγή των υπολοίπων «αμνών» ασκούν τις διαστροφές τους. Και μην ξεχνιέστε. Ο Μέγκελε και η παρέα του, επιστήμονες ήταν. Ειδικοί και απόφοιτοι ιστορικών πανεπιστημίων.

Επαναφορά όλων των Συνταγματικών Πολιτικών Δικαιωμάτων άμεσα.
Όχι άλλες δικαιολογίες, περι ιών, μεταλλάξεων και άλλων δαιμονίων.

Για τα πρώτα μέτρα υγειονομικά. Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης

Για τα δαιμονικά, ανάψτε και κανένα κεράκι…»crachonline

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες