Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Συρία: Πούτιν, για 2 Ρώσους στρατιώτες που σκότωσαν οι τρομοκράτες σκότωσε 200 με δεκάδες πτήσεις!!!

O Πούτιν πλέον περνάει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση και δείχνει πως θέλει να φυλάξει τα νώτα του στη Συρία εν όψει εξελίξεων στο ουκρανικό κι όχι μόνο.Για 2 Ρώσους που σκότωσαν οι

τρομοκράτες στη Συρία η Ρωσία σκότωσε 200 με δεκάδες πτήσεις!!!
Σε απάντηση στη δολοφονία των δύο Ρώσων στρατιωτών, η ρωσική αεροπορία ξεκινά δεκάδες αεροπορικές επιθέσεις εναντίον πυρήνων ISIS και κινητοποιεί το Πέμπτο Σώμα και την 25η Διεύθυνση για να πραγματοποιήσει μια σημαντική επιχείρηση χτενίσματος στην Badia ( έρημο).

Image

Η Ρωσία ανακοίνωσε αργά τη Δευτέρα ότι σκότωσε “έως 200 τρομοκράτες” στη Συρία κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών σε μια βάση βορειοανατολικά της Παλμύρας, όπου οι μαχητές φέρεται να σχεδίαζαν επιθέσεις πριν από τις προεδρικές εκλογές τον επόμενο μήνα.

“Αφού επιβεβαίωσαν δεδομένα μέσω πολλών διαύλων σχετικά με την τοποθεσία τρομοκρατικών εγκαταστάσεων, τα αεροσκάφη της Ρωσικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές”, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας σε δήλωση.

“Καταστράφηκαν δύο κρησφύγετα, έως 200 μαχητές, 24 φορτηγά με πολυβόλα μεγάλης διαμέτρου, καθώς και περίπου 500 κιλά (1.100 κιλά) πυρομαχικών και εξαρτημάτων για τη δημιουργία αυτοσχέδιων εκρηκτικών συσκευών”, πρόσθεσε.

Η δήλωση δεν καθόρισε ούτε την ημερομηνία των επιθέσεων ούτε την ομάδα που στοχεύθηκε.

Ανέφερε ότι ο στόχος ήταν μια «καμουφλαρισμένη βάση» όπου «τρομοκρατικές ομάδες» οργάνωναν επιθέσεις στη Συρία και κατασκεύαζαν εκρηκτικά.

Σχεδιάζονταν συγκεκριμένα “τρομοκρατικές επιθέσεις και επιθέσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες σε μεγάλες πόλεις προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χώρα εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Συρία”.

Τη Δευτέρα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι “τρομοκράτες” εκπαιδεύονταν σε διάφορα στρατόπεδα σε περιοχές που δεν ελέγχονται από το συριακό καθεστώς, “συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του Al-Tanf, η οποία ελέγχεται από τον στρατό των ΗΠΑ”.

2 για 200 η αρκούδα πάντα είναι δυσανάλογη στα χτυπήματά της…

dimpenews.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες