Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Μια διαρροή... "θάνατος" για τις έρευνες! Βίντεο κατέγραψε το μηχανάκι με τους 2 πληρωμένους δολοφόνους! Αυτοί είναι οι εκτελεστές του Καραϊβάζ! Το έπαιξε το OPEN όπου δουλεύει ως αστυνομική συντάκτρια η Καραμήτρου της οποίας ο σύζυγος είναι ανωτατος αξιωματικος της ΕΛ.ΑΣ. Καστάνης. Ποιος το έδωσε στον σταθμό;


edolio5

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τους δύο εκτελεστές του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από το τηλεοπτικό σταθμό OPEN! Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Σύμφωνα με τα όσα αποτυπώνονται σε αυτό, ο οδηγός του μαύρου Beverly είναι μικροκαμωμένος, φορά λευκό κράνος με φιμέ τζάμι και σκούρα ρούχα και παπούτσια. Αντίθετα, ο συνεπιβάτης και φερόμενος εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης, φορά μπλε σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα ή full face.

Ο κύκλος των καταθέσεων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου διευρύνεται. Οι αρχές, εξετάζουν εκτός από μέρος των ρεπορτάζ του και άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον, με σκοπό να βοηθήσουν τις έρευνες. Εν τω μεταξύ, κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο δικηγόρος του δημοσιογράφου προκειμένου να ανασυρθούν στην επιφάνεια τυχόν περιστατικά ή αναφορές που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Από την πρώτη στιγμή, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να εξακριβώσουν όλες τις κινήσεις των δραστών, οι οποίοι κινήθηκαν με ένα σκούτερ μάρκας Beverly, σκούρου χρώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν υλικό λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής, αφού μετά τη δολοφονία, άφησαν, σε άγνωστο μέχρι στιγμής σημείο, το σκούτερ και επιβιβάστηκαν σε όχημα με το οποίο συνέχισαν τη διαδρομή τους.

Μία νέα πληροφορία αναφέρει ότι, οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ για να διαπιστώσουν εάν έχει τοποθετηθεί GPS tracker στο αυτοκίνητό του με το οποίο οι δράστες παρακολουθούσαν για μέρες το θύμα τους.

Να σημειώσουμε όπως μετέφεραν στο edolio5 ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ότι προκαλεί μεγάλη εντύπωση η διαρροή του Βίντεο που βεβαίως την προκειμένη στιγμή μόνο καλό δεν κάνει αφού είναι αδύνατον η ασφάλεια να προσφέρει στο πιάτο ότι στοιχείο έχει σε βάρος των εκτελεστών... και οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Να σημειώσουμε ότι ο τηλεοπτικό σταθμός OPEN που το δημοσίευσε έχει ως αστυνομική συντάκτρια της  Μίνα Καραμήτρου της οποίας ο σύζυγος είναι ανωτατος αξιωματικος που υπηρετεί σε ιδιαίτερα νευραλγική θέση, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι αυτός έδωσε το βίντεο στο OPEN. Πρέπει όμως η ΕΛ.ΑΣ. να ερευνήσει το πως έγινε η διαρροή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες