Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Ο άγνωστος X με την OffShore που πήρε το ανάκτορο του Γουλανδρή με 3.000.000 ευρώ και οι 2 τοκογλύφοι - κοράκια που μοιράστηκαν 500.000 ευρώ.


Του Άρη Σπίνου εδωλιο5

Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι τόσο έγκυρο όσο δεν γίνεται! Έγινε λόγος πολύς σχετικά με το ακίνητο επί της οδού Στησιχόρου 11, δίπλα στα Ανάκτορα, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, το οποίο βγήκε στο σφυρί!

Στον πληστειριασμό μεταξύ άλλων πήρε μέρος και μια κυπριακή εταιρεία.  Τελικά μετά από μια διαδικασία γεμάτη ένταση ο μυστηριώδης επιχειρηματίας πέτυχε τον σκοπό του και απέκτησε το αρχοντικό ακίνητο στην τιμή των 3 εκατ. ευρώ.

Για να το επιτύχει, ωστόσο, χρειάσθηκε, κατά πληροφορίες, να ικανοποιήσει οικονομικά δύο κοράκια - τοκογλύφους που δραστηριοποιούνται σε πανελλήνια κλίμακα τα οποία δεν λειτουργούσαν αυτόνομα αλλά για λογαριασμό άλλων επιχειρηματιών. Πρόκειται για τους Κ.Δ. και Ε.Ζ.

Κατά πληροφορίες, ο μυστηριώδης επιχειρηματίας, ο ιδιοκτήτης της offshore από την Κύπρο που κρυβόταν πίσω από αυτήν, φέρεται να είχε προσωπικούς λόγους να αποκτήσει το ακίνητο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες