Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Το μπούκωμα στα ΜΜΕ... μέχρι αηδίας! 1.000.000 ευρώ πήρε ο Alpha από την κυβέρνηση για το σίριαλ "Οικογενειακές ιστορίες", όπου παίζουν παγκοσμίως άγνωστοι ηθοποιοί... με αμοιβή ένα σάντουιτς!



Του Άρη Σπίνου edolio5

Πόσο ακόμη χρήμα των Ελλήνων φορολογούμενων θα κατευθυνθεί προς τα ιδιωτικά κανάλια ώστε αυτά να συνεχίσουν το λιβανιστήρι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Είναι να εξοργίζεται κανείς με όσα βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για την «αμαρτωλή» διαπλοκή κυβέρνησης και media.

Τελευταίο κρούσμα (για να χρησιμοποιήσουμε έναν επίκαιρο όρο), το κράτος χρηματοδοτεί με ένα εκατομμύριο ευρώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Οικογενειακές Ιστορίες» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha. Όσοι παρακολουθούν το σίριαλ αντιλαμβάνονται ότι τα γυρίσματα είναι επίπεδου "φωτογράφου για γάμο" και οι ηθοποιοί παντελώς άγνωστοι είναι ζήτημα εάν εισπράττουν 50 ευρώ.  

Δηλαδή οι φορολογούμενοι επιβαρύνθηκαν αυτό το ποσό που θα μπορούσε να πάει σε πολύ πιο χρήσιμες κατευθύνσεις ώστε να προβάλλεται τούτο το κακόγουστο πρόγραμμα που τυγχάνει κιόλας αντιγραφή αντίστοιχου γερμανικού !

Κι εμείς ρωτάμε από την μεριά μας: Με ποια λογική μοιράζεται αφειδώς το κρατικό χρήμα στα κανάλια όταν για αντιπυρική προστασία σε ολόκληρη την χώρα δόθηκαν δέκα μόλις εκατομμύρια;

Δείτε το έγγραφο:



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες