Τρίτη 8 Μαρτίου 2016



peripoliko 7-3-2016Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για υπόθεση που αφορά ένα 15χρονο αγόρι από το Πακιστάν που βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρό μέσα σε σπίτι στη Βάρη. Το πτώμα του ανήλικου, σύμφωνα με πληροφορίες φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, ένδειξη που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατος του Πακιστανού...

έφηβου να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνομία άρχισε να ασχολείται με την υπόθεση όταν ένας ομοεθνής του 15χρονου τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ τη Δευτέρα,  υποστηρίζοντας ότι ο έφηβος δεν ένιωθε καλά. Έτσι στο διαμέρισμα της οδού Ιθάκης 4 στη βάρη μετέβη ασθενοφόρο. Ωστόσο, όταν έφθασαν εκεί οι τραυματιιοφορείς ο 15χρονος ήταν ήδη νεκρός.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛΑΣ, ενώ αναμένεται να μεταβεί και ιατροδικαστής. προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 15χρονου.
Την υπόθεση χειρίζεται το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο οποίο έχουν προσαχθεί ομοεθνείς του θύματος, που βρίσκονταν στο διαμέρισμα και καταθέτουν.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, πως ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων πακιστανικής καταγωγής, ως υπόπτων για το θάνατο του εφήβου.
Επίσης, η αστυνομία αναζητά άλλους δύο Πακιστανούς, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.  
  directNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες