Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι έθεσε υπό τον έλεγχό του όλη την περιφέρεια του Αφρίν στη βόρεια ύπαιθρο Χαλεπίου . Ωστόσο αφότου κατέλαβαν την πόλη του Αφρίν η Τουρκία και οι
τρομοκράτες σύμμαχοί της τις τελευταίες 5 μέρες προήλασαν στο νότο του Afrin και κατέλαβαν κάποια χωριά όπως  Basutah, Kimar, Basufan, Fafertin …Συνεκτιμώντας ότι κάποιες κουρδικές περιοχές όπως η αεροπορική βάση Mennagh , Tal Rafat και Ziyara είναι υπό τον έλεγχο των ρώσων και το αεροδρόμιο Menagh υπό των κούρδων πολύ σύντομα θα δούμε αν οι τουρκικές δυνάμεις θα επιτεθούν σε αυτές τις περιοχές ή όχι.
Από την άλλη η προσέγγιση των τουρκικών δυνάμεων στις πόλεις  Nubl και Zahras και η πιθανότητα της μερικής παγίδευσής τους έκανε τη νεολαία των 2 αυτών πόλεων ,να ενωθεί με το συριακό στρατό στα γειτονικά χωριά όπως  Burj al Qas, Miyasa, Aqibah, Bashamra, Calota, Zoq al Kabir για να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας γύρω από τις Nubl ,Zahra για να σταματήσει η τουρκική εισβολή.
Με την εκκένωση των κούρδων από αυτές τις περιοχές τώρα ανήκουν στο συριακό στρατό. Από χθες και λόγω αυτών των κινήσεων η τουρκική προέλαση σταμάτησε .Η επιχείρηση  Olive Branch πάει να τελειώσει.
Οι “Nubl και Zahra” είναι οι κόκκινες γραμμές των δυνάμεων Moghawemat της Χεζμπολλά! dimpenews.com